Sunday, July 10, 2011

Kesätuotoksia

400.-lukijaa kisasta on aikaa, mutta kuten lupasin niin julkaisen voittajien palkinnot. Olen utelias, että ainakin minua kiinnostaisi, vaikka arpaonni ei olisi osunut itselleni. Erityisesti taiteessa ärsyttää jos joku jatkuvasti puhuu duuneistaan, muttei suostukaan näyttämään niitä ('mulla on salaisuus, mutta ähä enpäs kerro!'). Mielellään kuulisin mitä muutkin näistä tykkäävät! ;>


(A5/tussikynät, klikkaa isommaksi)

1. Toivomuksena oli joutsenia kimaltavassa vedessä, hiukan siirappisen valokuvan innoittamana. Googlasin sitten monta kuvaa joutsenista koska en halua tehdä suoraan mallista, ja loin omaan versiooni vielä aamuruskaisemman värimaailman.
(A5/geelikynä & musta tussi, klikkaa isommaksi)

2. Mustavalkokuva, jonka aiheeksi toivottiin jotain tatuointeihin liittyvää. Tussattuani huomasin mokanneen ruhtinaalisesti anatomian kanssa, mutta sain toivomani tunnelman & tekniikan onnistumaan.

3. Yllätyspalkinto sisälsi Objectin huulivoiderasian, muistivihon, kahvi+kaakao annospussit Jenkeistä.

10 comments:

 1. Kauniita töitä <3 Sinulla on lahjoja.

  ReplyDelete
 2. tuhannet kiitokset piirrustuksesta ! ♥
  olen ollut poissa kotoa. eilen tulin yöllä kotiin ja eteisen lattialla odotti kirje, et uskokaan kuinka paljon ilahduin.
  kuva on upea ! ihasteltiin sitä yhdessä poikkiksen ja vanhempien kanssa ja se pääsee varmasti vielä kehyksiin huoneeseeni. :)
  tykkäsin kuvasta itseasiassa huomattavasti enemmän kuin mallikuvasta, jonka annoin sinulle. juuri tuo violetti värimaailma on ihana, sillä violetti on yksi lempiväreistäni :) hyvin osasit toteuttaa toiveeni, paremmin kuin hyvin ! ylitit odotukseni reilusti ♥ ja kimallus kuvassa oli kaunista.
  kuinka paljon muuten meni aikaa tuon piirtämiseen? olisi kiva tietää :)

  mukavaa kesää sinulle ja kiitos vielä suuresti ! :) ♥

  ReplyDelete
 3. Vitsi kun eräät osaa piirtää ♥

  ReplyDelete
 4. Todella hienot työt! Etenkin se joutsenkuva on todella upea. Kaunis tunnelma ja olet onnistunut vangitsemaan joutsenien muoto ja ryhti tosi hyvin. Vedessä on todella kaunis Disney-mäinen kimallus. Ehkä vähän siirappinen joo, mutta todella kaunis!

  /A

  ReplyDelete
 5. Vähä hyvin sä osaat piirtää VETTÄ. Ja muotoja.

  ReplyDelete
 6. Saako toivoa kuvaa jonka teet ja julkaiset täällä? Toki seinällenikin toivoisin, esim jos maksan postarit ja vähän ylimääräistä?

  ReplyDelete
 7. Teen erittäin erittäin mielelläni tilaustöitä (maksusta), mutta muuten toteutan vain omia ideoitani.

  Tilaustöissä aihe ja erityistoiveet ovat täysin vapaat, ja alkuperäisen työn saa signeerattuna postitse ikiomaksi. Hintaan vaikuttaa lähinnä vain työn koko ja väri/mustavalkoinen.

  Taksani ei ole missään pilvissä, sillä en ole vielä ammattilainen tai laskuta erikseen tunneilta. Mutta tarvitsen vähän korvausta työstä ja materiaaleista: yleensä se on parista muutamaan kymppiin. Tarvittaessa hinnoista voi myös neuvotella esim. jos on tiukka budjetti ja yksinkertainen piirros.

  Toivokaa ja kysykää ihan rohkeasti! Osaan sitten vastata paremmin. ^_^ (Varmaan teen jossain vaiheessa paremman info-postauksen kuviin liittyen..)

  ReplyDelete
 8. Joo ehdottomasti se, että materiaalikulut tulee peitettyä ja toki että myös jotain ylimääräistä!

  ReplyDelete
 9. Super! Siinä infosivussa voi mennä vielä hetken, joten tein blogia varten uuden emailin: caffeineheaven[at]gmail.com

  Lähetä tuohon osoitteeseen toiveesi niin päästään suunnittelemaan sun kuvaa! Plussaa jos vähän etukäteen tiedät haluatko millaiset värit&koon, mutta lukkoon ei tartte lyödä ennen kuin kaikesta on sovittu. :>

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥