Sunday, July 03, 2011

Salted wounds

En ole päivittänyt, koska ei ole ollut mitään järkevää sanottavaa. Kaksi viimeistä viikkoa on ollut ihan paskaa syömisten osalta, b/p, hiilaridarraa ja pehmisjäätelön yliannostuksia kaksin käsin. Painoni on salee noussut ja turvotustakin on kuumailmapallon verran, just kun taas sain va'an numerot laskemaan.


En ole vain välittänyt itsestäni. Jos päässä alkaa soimaan neonvalot ahmimukselle ja ruoka-aine X:lle niin olen juossut sen perään. Obsessiot ensin, muu vasta sitten. Päivisin valitsen kaapista samat virttyneet ja kissankarvaiset vaatteet, sillä ihansama miltä näytän, ja mihinkään en mahtuisi kuitenkaan. Ei siis hätää jos päivänä-parina ei käy suihkussa tai pese hampaita. Juoksen kaupassa, sotken ympärilläni, mussuttanut mussuttanut, torkun pitkään aamuisin ja istun valveilla aamuyöhön asti. Tsik, not good.

Onhan kaikki omatekemäni myös oma vikani, mutta tulin ajatelleeksi etten ole päässyt kesäloman takia terapiaankaan pariin viikkoon. Ehkä osasyy henkiseen epäjärjestykseeni, vaikka en tullut aiemmin edes ajatelleeksi tota.. Muuten en keksi miksi päivät ovat välillä menneet paskasti. Kunhan olen väsy ja välinpitämätön? Ruokasotkujen lisäksi inhottavaa on ollut äkäinen tapani reagoida ahdistukseen tai vaikeuksiin. Sisäisesti en pysty hyväksymään tunteitani ja pahaa käytöstä, sillä eihän mulla ennen pinna koskaan katkeillut. Vihaan tunnistaa kun olen äkäinen ja en pysty tahdonvoimalla tukahduttamaan sitä. Satutan toisia ja ärsytän itse itseäni, voi miten ihanaa teinikäytöstä reilusti parikymppiseltä. ^__^

Jos jotain mukavaa sanottavaa pitäisi keksiä niin nautin kesästä. Äkkilämpimistä ja aurinkoisista päivistä, ja mahdollisuuksien mukaan mökin rannasta ja järvessä vilvoittelusta. Jos en ole nukkunut päivääni niin oon lukenut (Wikipediaa tai kirjoja tai blogeja kirjoista), sillä mässy- tai kuumina päivinä piirtäminen ei vaan luonnistu. Huomenna on tarkoitus vihdoin ja viimein postittaa kisavoittajien palkinnot! Pahoittelen että on kestänyt niin kauan, en vaan meinannut saada värittämistä ja skannausta aikaansa. En halua pilata yllätystä niin kuvat tulee blogiin vähän myöhemmin!

1 comment:

  1. "Kaksi viimeistä viikkoa on ollut ihan paskaa syömisten osalta, b/p, hiilaridarraa ja pehmisjäätelön yliannostuksia kaksin käsin. Painoni on salee noussut ja turvotustakin on kuumailmapallon verran, just kun taas sain va'an numerot laskemaan."

    kirjoititko varmasti itsestäsi? minulla on ollut _ihan_ samanlaista!
    Ahmimisesta/lievemmästä ylensyömisestä tulee niin huono olo ja jo pari päivää ilman sitä saa olon tuntumaan todella hyvältä.
    Jaksamista<3

    ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥