Saturday, December 31, 2011

Hyvää uutta vuotta '12!


Viime ossareissustani on ~vuosi, ja kutsu kävi pieneen tarkastukseen juttelmaan mitä minulle kuuluu ym. Haastattelun jälkeen täyttelin läjän papereita: beckiä (klassinen masennustesti), bulimiatestiä, sh-ajatuskyselyä ym. Koetin googlaa noiden muiden testien nimiä, mutta en löytänyt, ehkä ne ei ole Suomessa niin yleistä riistaa ollakseen nettilevityksessä? Sivukaupalla ympyröintiä, jossa testattiin esim. masennuksen voimakkuutta, oire- ja vakavuusasteikkoa, kehonkuvaa, toimintakykyä, lapsuuteen kaipausta ja perfektionismia.

Tulokset sain sairaanhoitajaani tavatessa, ja pojot painottuivat melko oikein (paperitestit eivät ole ihan 1:1 elämän kanssa), vaikka yllätyin että tilanteeni näytti niinkin vakavalta paperilla. WTF, enhän mä enää halua edes kuolla tai ole anorektinen!! Jos kiinnostaa niin masennus oli yhä vaikea, vaikka oon par.. pahimmillani saanut +15p. Oletuksiani vastoin myös bulimian oire- ja vakavuustasot olivat vakavat. Kolmas testi oli aika itsestään selvä: laihdutustarve ja kehonkuvakriittisyys oli korkeat, kun taas toimintakykyni oli melko hyvä (jee!). En oo koskaan kaivannut paluuta "turvalliseen lapsuuteen" tai ollut perfektionisti - enemmänkin vain ra'asti rehellinen ja kriittinen itselleni.

Paljon olisi ratkottavaa, joten toivon ja rukoilen että terapiarahoitustani jatketaan vielä ensi vuonna, otherwise I'm fucked. Kuntoutustuki on onneksi kevään loppuun, joten mulla jää aikaa taistella itseäni terveempään ja hoikempaan kuntoon, sekä pitää kiinni koulusta ja erityisesti ihmissuhteistani. Totta vitussa pelottaa ja epätoivo valtaa ajatellessani über rehellisesti negatiivisesti itsestäni, laihdutuspakko ei anna rauhaa, ja kaikki mikä täytyy tehdä ahdistaa niin helvetisti. Pakko myöntää että mieltäni ylentää ettei syksyn rakkaudenhaavat enää vuoda, enkä ole enää ihan yksinkään... ♥ ♥ Jos ymmärrät mitä tarkoitan, hehee.

Tehkää tekin tänä iltana parempia lupauksia itsellenne, unohtakaa läskien laskeminen ja painukaa hymyillen hyvässä seurassa kohti v. 2012!
Lämmintä ja aivan ihanaa uutta vuotta kaikille! ♥

6 comments:

 1. Ihanaa uutta vuotta sinullekkin <3<3<3

  ReplyDelete
 2. hyvää uutta vuotta sinullekin :))!

  ReplyDelete
 3. ihanaa ettet enää ole kovin yksin <3 tehdään tästä vuodesta parempi!

  ReplyDelete
 4. Mullakin oli pari päivää sitten toi sama "jälkitarkastus". Alkaa jo vähän kyllästyttää ne samat testit, mutta ainakin huomasin niitä lappuja täytellessä, että paljon edistystä on tapahtunut :) Sulle myös erittäin mukavaa vuotta 2012!

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥