Thursday, February 16, 2012

Keho kelvoton


Herään yöllä pahoinvointiin ja kuinka sisälläni velloo. Kompuroin äkkiä ylös vessaan ja suustani tahattomasti pakenee oksennus. Joo, mahataudinhan mä tarvitsenkin - sillä ainakin voisi laihtuu! Pahoinvointi on kuitenkin ohi yhtä äkkiä kuin se tulikin, valun takaisin sänkyyn ja nukahdan. Aamulla torkutan kelloa, en halua mennä kouluun, en kestää enää yhtään päivää syömishelvettiä, en esiintyä maailmalle puristavissa vaatteissa, hyllyvissä käsissä, makkaraisessa mahassa ja järjettömissä reisissäni. Rintani ovat niin isot että kävisin jostain Seiskan bojoing-silikonitytöstä. Kampean viimeisillä minuuteilla itseni ylös ja raahaudun kurssille, olen muuten vain syvemmällä ja syvemmällä pulassa jos en mene. En osaa enää elää itseni kanssa jos lintsaan.

Suihkussa niskaani koski, sormilla siellä tuntuu pieni kipeä kuhmu. Ehkä finni? Kaulallani on toinen peukalonkynnen kokoinen muhkura, joka selvästi kohoaa ihosta kun taivutan niskaani. Syöpä? Varaan terveyskeskuksesta ajan lääkärille, joka toteaa palluroiden olevan turvonneita imusolmukkeita, vaikka ne eivät olekaan sylkirauhasten alla. Hän veikkaa flunssaa, minä bulimiaa, mutta en sano sitä ääneen.

Olen niin väsynyt vaivoihini, kertyviin kiloihin ja jatkuvaan b/p:n. Kun alan stressaamaan toisten ihmisten seurassa, hakeudun mahdollisimman pian kotiin että voisin täyttyä ja tyhjentyä lievittääkseni jatkuvaa ahdistusta ja itsevihaa.

7 comments:

 1. En ole lukenut aikaisemmin mitään syömishäiriöön viittaavia blogeja, mutta tämä on jäänyt BlogLovin listalle. Hyvää tekstiä ja aitoja ajatuksia sekä tunteita. Antaa hyvin kuvausta aiheesta siitä täysin tietämättömälle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia, pyrinkin kirjoittaa sillä lailla että käymäni ajatukset ja tunteet avautuisivat muillekin kuin mielenterveysongelmista kärsiville, sillä paras tapa tukea läheisiä tai kasvaa ihmisenä on ymmärrys. En ole ilmoittautunut BlogLoviniin, mutta se kai on samantyyppinen kuin blogilista.fi?

   Delete
 2. Tekstisi on kovin raadollista ja postaus toisensa jälkeen yhä kivuliaampaa luettavaa. Omaperäisellä tyylilläsi osaat luoda tekstistä todella häkellyttävän koskettavaa ja sydäntäriipaisevaa ja tuot itsesi silmieni eteen, kuvittelen sinut, yksin muiden joukossa koulussa, kaupungilla, kotona. Tulee lohduton olo: Kuka lohduttaisi sinua? :( Voi kunpa tulisi yksi auttava käsi ja vetäisi sinut ylös noista vesistä, joissa rämmit. Osaatko itse sanoa mikä se voisi olla, se apu, se pelastava oljenkorsi? On oltava mahdollisuus nousta ylös ja parantua, ja se on! Usko että sinä kykenet siihen, sinussa piilee voimavara jonka avulla nousta uppeluksista maan pinnalle. Ahminta+oksentelu-kierre lienee juuri se kaikkein ahdistavin ja koukuttavin, josta irrottautuminen on ankaran taistelun päässä. Olisitko valmis siihen? Uskaltaisitko?

  Toivon sinulle edelleen valtavasti voimia ja uskoa elämään, mistä ikinä sen saisikin revittyä, luottamuksen siihen että kaikki järjestyy, sinä riität ja elämä on hyvää.

  Jos haluat, poikkea lukemaan vasta perustamaamme syömishäiriövastaista ja paranemismyönteistä blogia: http://lifeyouareworthit.blogspot.com/

  Yritetään yhdessä tukea toisiamme parempaan suuntaan. <3

  ReplyDelete
 3. Tämä postaus, lukuunottamatta imusolmukkeita, on suoraan minun elämästäni. I feel you sistah. Terveisiä yhteen hinkkaavien reisien, ihran ja itseinhon keskeltä.

  ReplyDelete
 4. *hali*

  täällä koulun käynti jää lähinnä yritykseksi joka aamu, mutta sitten loppu päivä hakataankin päätä seinään kun ei voi kestää omaa saamattomuuttaan, eikä kehtaa näyttäytyä sitten lopuillekaan päivän tunneille. joten, tsempit sulle että jaksat sentää raahautua sinne. <3

  ReplyDelete
 5. Olen ihan hirveän huolissani sinusta. Kai tiedät, että ei sinunkaan kroppasi ikuisuuksia kestä tuollaista kiduttamista? :( Voi kun osaisi jotenkin auttaa...

  ReplyDelete
 6. Tämänkertaisen postauksesi viimeiset lauseet ovat ...
  Voi rakas ihminen!

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥