Wednesday, March 28, 2012

Serious Business: diet

Ensin, kiitos kaikille kysymyspostaukseen kommentoineille! ♥ Sori jos word verification on mennyt päälle, ei pitäis enää. Palaan noihin viimeistään viikonloppuna, lisää kysymyksiä saa mielellään lähettää (vink vink :--3)

Kiitos tämän egoboostauksen avaudun välissä vähän muusta aiheesta. Olen kokenut lähiaikoina paljon heräämisiä. En mitään "tsäp" ja jee oon nyt jotenkin terveempi/fiksumpi/haluttavampi - vaan simplifaituna opetellut havainnoimaan enemmän itseäni henkisesti ja ympäristöäni. Maaginen syy löytyy ihan siitä että aivoillani on enemmän rasvaa lähetellä sähkösalamoita kryptoniitista toiseen (neuronista.. synapsista.. jostai.. no tää ainakin kumoo sen mun 'fiksumpi'-kohdan), etten menisi satanen lasissa kohti jokaista fad dietia ja -tuotetta. Sekä muutama kurssi markkinointia, aikakauslehtiartikkeli ja kirja aidommasta ravinnosta.


Miksi karppaaminen on niin siistii? Se myy otsikoita! Karppaaminen tappaa, pelastaa, ei sovi lapsille, sopiipa jne. Samaan on tarttunut myös hookoot ja muut nakkibisnekset, jotka perinteisesti myy suhteellisen epäterveellistä, halvasti tuotettua paskaa kuluttajille. Kaupassa on kaksi lähes identtistä majoneesitäytteistä ruisleipälärpäkettä, mikä ero? Toisessa lukee "Karppaajan eväs"... Ei ole kyse vain valmistajien mukavuudesta antaa varieteettia kuluttajille sörsseleillä, joissa on "vain 4g hiilaria!" vaan trendi myy. Sanomatalot ja atriat kiittää, sä maksat.

Superfood on niin terveellistä ja parantaa sairauksista! Pitää olla astetta ahkerampi että päsee tästä salatiedosta jyvälle, ellei sitten oo valmiiksi rawfoodiekovegaani. Jos joku on saanut ämmästauteihinsa helpotusta niin hyvä sulle! Samalla voit pelastaa lopun sohvaperunayhteiskuntaa kauppaamalla luentoja ja valmennusta, detox-riittejä, vihreiden kuravellipirtelöiden kurssia tai ah-raakaa-suklaata. Vedotaan tutkimuksiin niin vakuuttavuus on taattu. Kenen maksamiin "tutkimuksiin"? Aivan varmasti Intiassa ja Kiinassa on rakastettu ryppyisiä marjoja, sieniteetä tai merileväkikkareita satoja vuosia, siksihän siellä on kuolleisuudesta huolimatta ylikansoitus!


Myös hyvin nk. puolueettomat "tavis" terveysbloggaajat kumartaa kohti iiherbin mekkaa, ja samalla tarjoaa sulle tarjouskoodiaan (lue: UKO719). Niitä tarjouskoodien jakelua varten tarvitaan muuten oma "Rewards Account". Kauheasti muotibloggarit ja julkkispersoonat tykkää kanssa superfoodeista blogeissaan - tuotemerkkien valokuvien kera, erityisesti siksi kun suomalaiset superyritykset sponssaa testipakettii ja pirtelökamaa testattavaksi mainostettavaksi. Korjaan, juuri siksi. Huom! Mun iHerbin tarjouskoodi on sit UKO719! Saat tolla ekalla tilauksella $5 alennusta jos käytät siis mun koodia etkä noiden muide!

Oi lääkefirmat, life coatchit ja yksityiset noitaparantajat, tässä yksi hyvin valmis "testaaja" teille! Myös ilmaista kosmetiikkaa, elektroniikkaa ja niitä detoxpaketteja otetaan vastaan! Ja kutsuja muotibloggaajakekkereihin! Mun meili on tuol sivus---->
Mä muistaisin aina "testatessani" kans kertoo jos oon saanut promorojut teidän yritykseltä ilmaisikseksi, muutenhan bloggaajana syyllistyy piilomainontaan, sitähän ei salee tahdota!

Ei tässä sitten muuta! Palaan myöhemmin valokuvien retusointiin, terveysvaikutteisiin jugurtteihin, mansikan/cheddarin/x kaltaisten *makuisiin* elintarvikkeisiin, ettei mustat oliivit ole mustia oliiveja, sekä mitä yhteyttä on cokiksella, lannotteilla ja valkasuaineilla. Piristävää loppuviikkoa teille ihanille! ♥
-------
EDIT kl 00:00: Koetin askarrella Facebookin buttonin yksittäisille postauksille. Jos joku päättää tykätä tai tahtoo auttaa testaamalla, niin kertoisitteko näkyykö yksittäisen viestin linkki FB-sivullasi. (En tätä luonnollisesti voi itse kokeilla) Kiitos!

10 comments:

 1. Erityisemmin raakaruokailusta tietämätön lukija kuitenkin tunnisti Olli Posti-viittauksen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiellän kaikki liitokset oikeisiin ihmisiin!

   Delete
 2. En tiedä mitä opiskelet mutta vaihda alaa nainen!!!! Sä oot oikeesti Suomen feministinen Jari Tervo!!!!! Oikeesti, sun tekstien sisältöä ei tarvitse edes tajuta, myyt jo pelkällä kirjotustyylillä!

  Tarkotus oli sanoa että sulla todella ois lahjoja kirjailijaks tai toimittajaks :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, kiitos tosi paljon! Mä kun niin usein mietin että tekstini on kielellisesti epäselvästi rytmitettyä turhaa jaarittelua. En halaja lainkaan työtä toimittajana tai kirjailijana, vaikka kirjoja rakastankin. Mutta jos joku lähtisi tekemään uusinnan siskonmakkarat-tyyliin nii sit voisin osallistua. :>

   Delete
  2. Mä oon kans miettiny et osallistuisin siskonmakkara vol. 2 heti :D

   Mut mä en tajunnu tätä tekstiä, oon tyhmä :( En tajunnu mikä osa oli sarkasmia ja mikä tosissaan :'D

   Delete
  3. Pinja, sanotaan että tämä oli hiukan ironinen kärjistys ruokavaliovalistus-ahdistukseni takia. :D Loppukappale oli läppää, muu hellää ironiaa pienellä totuuden siemenellä.

   Teksti lähti väsymyksestäni miljooniin dieettimessioiden sanansaattajiin, mikä on "oikein", "väärin" tai "terveellistä" - etenkin kun asialla tehdään (pelkkää) bisnestä. Blogikulttuuri myös ohjaa paljon kuluttajia, sillä niistä haetaan tavisten mielipiteitä asioihin, mutta on hyvä suhtautua terveellä varauksella maksettujen mielipiteiden takia.

   Aikuisten oikeasti en ole mikään soimaamaan toisten tapoja. Etenkin kun sorrun itsekin yllä oleviin.. nimimerkki oon kokeillut karppi"leivonnaisia" ja ostellut macajauheita. Hehe

   Delete
 3. Hei.


  missä on Inner violence?

  Onko kaikki ok?;ulla tuli kamala hätä?

  auttakaa....vai pääseekö sinne enää vain valitut.

  kevättä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Älä hätäänny, ei ole "käynyt mitään sellaista". Minulla näkyy Nellan blogi ihan normaalisti, hän muutama pvä sitten heitti kommentinki aiempaan viestiini.

   Delete
 4. tää oli niin asiaa!
  Oon miettiny samoi asioita, kun oon lukenu lehtiä ja alkanut ahdistella, miten mun tulee syödä ja millaset ruokavaliot saan "tuomita"

  aplodeja!((:

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥