Saturday, March 24, 2012

Kysymyspostaus anelupostaus

Nyt on joku kysymyspostausten kevättrendi menossa kaikissa blogeissa nii yy~~! mäkihaluun mukaan! En tiedä onko kysymyspostaukset oikeasti joku bloggaajien egonjatke, vakuute että ihmisii jaksaa kiinnostaa, sekä ehkä testaus kirjoittamisen kannattavuudesta - olisiko oikeasti jotain nolompaa kuin kysymyspostauksen anelu jos blogilla ei a) ole lukioita b) kysymyksiä ei tule lainkaan. :--D


Joten keksityt kootut selistykseni tämän pitämiselle on että formspring on niin passé, ruma, epäselvä ja tylsä media. Koska olen nettimemeemi- ja nippelitietojen rakastaja niin teillä mahdollisuus ruokkia kuriositeettianne piristää ahdistavan tylsiä iltojani, oikeasti. Samoin saatan olla nykyään kirjoittaessani hiukan epäselvä elämäntilanteeni mukaan, ja olen hirveesti pantannut kaikkia muita intressipostauksiani. Että ehkä jos jotain oikeasti kiinnostaa makuasi, ampukaa, ehkä saan siitä tarvattua rohkeutta julkaisemaan ne pari muuta. Lupaan vastata paremmin kuin ympäripyöreästi.

Jos ei muuten niin kohta Kahvia mustan täyden 500 lukijan kunniaksi! Nyt tekin ensikertalaiset kommentoijat, rekkautumattomasti seuraavat kuin vakiolukijatkin, please! どうぞ! Kysykää! ♥

22 comments:

 1. Tää menee hyvin henkilökohtaiseksi, joten ymmärrän jos jätät vastaamatta, mutta kuinka sun läheisyys (halailu, seksi, yms. tällainen) nykyisen poikaystäväsi (tai entisen) kanssa sujuu? Eli pystytkö olemaan toisen lähellä (paino)ahdistuksesta huolimatta?

  (Kiinnostaa siksi, koska itselleni tämä on tosi vaikeaa ja vaikeuttaa meidän suhdetta...)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä kysymys, muakin askarruttaa, koska tämä on monasti ongelma myös omassa suhteessani.

   Delete
 2. Mikä oli lapsena suosikkikirjasi? Jos saisit valita jonkin ammatin/työn mitä tekisit, mikä se olisi ja miksi? Miksi piirrät, mitä mieltä olet omasta piirrustusjäljestäsi? Minkälaisista tatuoinneista pidät? Aiotko ottaa lisää tatuointeja? Kuinka tapasit nykyisen poikaystäväsi? Onko sinulla paljon tuttavuuksia netissä jotka luet Ystäviksesi? Kuinka helppo sinun on tutustua muihin, kuinka helposti sinuun voi tutustua ja kanssasi ystävystyä? Minkälaisista asioista ihmissä kiinnostut, minkälaisista asioita pidät ihmisissä? Entä mitkä asiat ovat ehdoton "turn-off" aka minkälaisista ihmisistä et pidä?

  ReplyDelete
 3. mua aina kiinnostaa muiden lempi-tv-sarjat, -elokuvat ja -musiikki, eli esimerkkejä kaikista (luulisin, ettei kenelläkään ei ole niin uniikki maku, että tähän vastaaminen paljastaisi henkilöllisyydenkään)

  sitten vähän henkilökohtaisempi: millaisena näet oman lapsuutesi? vaikeana, helppona? ajatteletko/muistatko ylipäätään paljon asioita siltä ajalta, kun olit lapsi? koetko olevasi nyt aikuinen vai pidätkö itseäsi vielä "keskenkasvuisena"?

  ReplyDelete
 4. No niin, nytpä testataan uskallatko kerto jotakin syömishäiriiön tms. vammaamiseen liittymätöntä :D

  Miten tapasin nykyisen poikaystäväsi?
  Millainen on kotisi?
  Mistä pidät itsessäsi?
  Onko sinulla ajokorttia?
  Millaista elämäsi oli 15-vuotiaana?
  Omistatko applen tavaraa?
  Mikä on suhteesi saunomiseen?

  ReplyDelete
 5. Kauanko olet sairastanut?
  Mistä ruuista ja herkuista tykkäät? (siis oikeesti tykkäät jos vain maku otetaan huomioon)
  Millainen olit lapsena?
  Lapsuuden perheesi?
  Millainen suhde sulla on liikuntaan?

  :)

  ReplyDelete
 6. Miten päiväsi on sujunut tähän mennessä?
  Kävitkö lukion vai amiksen?
  Olitko/oletko hyvä koulussa?
  Minkä ikäisenä sairastuit syömishäiriöön?
  Mikä/mitkä asiat ovat vaikuttaneet oloosi positiivisesti syömishäiriön sairastamisen aikana (esim. terapia, rakkaus, taide ym)?
  Millainen on vuorokausirytmisi?
  Onko sinulla sisaruksia?
  Uskotko Jumalaan?
  Pidätkö teestä?
  Onko sinulla suunnitelmia kesäksi?
  Minne haluaisit matkustaa nyt?

  voimia kovasti <3

  ReplyDelete
 7. Haluan ainoastaan sanoa sen, että kommenttiboxin täyttyminen on ainakin itselleni egonjatke, enkä voi sitä sen suoremmin ilmaista. Nyt kun sinne on vihdoin alkanut joku kirjoittaa jotain, olen hirmu iloinen.

  Kolmellakymmenelläkahdella lukijalla tilanne on tietysti täysin toinen kuin viidelläsadalla (onnea sinulle niistä!), joten tuollaisella määrällä kehtaakin jo pyytää ihmisiä kysymään ja kommentoimaan. Valitettavasti itselläni ei nyt ole mitään kysyttävää, olenhan kuitenkin lukenut blogiasi niin kauan. Siispä mukavaa kevään alkua sinulle!

  ReplyDelete
 8. Heihou. Pitkästä aikaa taas kommentoin, vaikka aktiivisesti seuraankin elämäsi menoa ja melankolisella tavalla tyylikkäitä postauksiasi. :> Veit sanat suustani! Kysymys-vastaus-postaukset ja blogimaailmassa kiertävät "haasteet" ovat herättäneet minussa pientä lievää kyseenalaistusta ja närkästystä: Onko kyseessä vain hauska tapa luoda kontakteja ja kertoa enemmän itsestään super-kiinnostuneille lukijoille vai onko kaikki nämä hömpötykseet saaneet alkunsa silkasta egon pönkityksestä? Mene ja tiedä. Olenpa itekin pari haastepostausta tehnyt ja ovathan ne ihan kivoja itsetutkiskeluvälineitä samalla :D Mutta kysymys-vastaus-postauksia näkyy tosiaan olevan liikkeellä lisääntyvissä määrin ja joitain lukiessani mietin vaan, mikä on todellinen taustamotiivi. Eniten minua ärsyttävät kilpailut (!), joihin saa lisäarpoja liittymällä lukijaksi :P Ei minua ainakaan kiinnostaa kerryttää lukijasaldoani vain houkuttimien avulla: parempi pieni määrä lukijoita, joita oikeasti kiinnostaa, kuin satapäinen lukijalauma, joka on liittynyt joukkoon vain palkintojen toivossa. :P

  Mutta niin tai näin, sinulla riittää taatusti hurjasti kerrottavaa itsestäsi ja kyllä; minua ainakin kiinnostaa kuka olet ihmisenä, sairauksiesi takana ja edessä :) (älä huoli, tuo ei ollut kysymykseni xD) Voisinpa tiedustella vaikka tällaisia, vähän kepeämpiä juttuja:

  * 5 asiaa jotka ottaisit mukaan autiolle saarelle.
  * Jos saisit olla päivän joku toinen, kuka olisit?
  * Unelma-ammattisi lapsena ja nykyään?
  * Mikä on elämän tarkoitus? ;)

  ReplyDelete
 9. Jos sulo ois yksi päivä elinaikaa niin mitä tekisit ja mitä haluisit syödä? :D
  Minne haluisit matkustaa?
  Nykyiset ja entiset harrastuksesi?
  Kolme kaunista tytön ja pojan nimeä?
  Mitä pelkäät?
  Millainen on mielestäsi kaunis ihminen(nainen)?
  Oisitko mielummin tosi pitkä vai tosi lyhyt?
  Vaatteita joista pidät (vaikket itse sellaisia käyttäisikään)?

  ReplyDelete
 10. Ja sit vielä tällanen:

  Oon lukenut nyt sun tekstejä tagilla "osastolla vol1", ja niissä vakuuttelet olevasi oikeasti ylipainoinen anorektikko, joka vain syö ja syö ja on kaikkia muita potilaita lihavampi, ei oikeasti sairas jne. Niin kiinnostaa, että näetkö nykyään sen hetkisen tilanteesi eri tavalla? Pystytkö myöntämään, että olet ollut *oikeasti sairas*/alipainoinen/anorektinen/aliravittu/jne. Vai pidätkö edelleen kiinni silloin esitetyistä ajatuksista?

  ReplyDelete
 11. Kolme asiaa kropassasi, joista pidät eniten?
  Niin ikään kolme luonteen piirrettä, joista itsessäsi pidät eniten?
  Missä näet itsesi viiden vuoden kuluttua?
  Tähän astisen tai tämän hetkisen elämäsi soundtrack?
  Mikä oli kuvataidenumerosi koulussa?
  Minkä ikäisenä aloit ensimmäisen kerran oikeasti laihduttamaan?

  ReplyDelete
 12. Miten paljon sun paino on vaihdellut yhteensä? Jos et halua laittaa mitään painolukemia, niin kysytään esim korkeimman painon ja alimman painon prosentuaalinen suhde tmv?

  Minua kiinnostaa myös kovasti Sade:n kysymyksen vastaukset :)

  ReplyDelete
 13. mitä sä opiskelet?

  ReplyDelete
 14. Pidätkö enemmän narsisseista vai gerberoista?
  Millainen olisi unelma työpaikkasi?

  ReplyDelete
 15. Miten sun päivän saa pelastettua? miten sua voi piristää?

  ReplyDelete
 16. Olet tositosi cute♥ Mutta!
  Miten luulet, että ystäväsi kuvailisivat sinua?
  Entäpä kaverit?
  Kuvailisitko suhteitasi äitiisi ja isääsi hyviksi, onko tässä ollut koko historiassa paljonkin muutoksia?
  Jos saisit kaikella tänä hetkenä omaamallasi tiedolla palata ajassa taaksepäin tekemään asiat toisin, palaisitko? Ja mihin hetkeen?
  Mitä olet harrastanut pienenä?
  Mikä on omasta mielestäsi erikoisin asia, minkä haaveilet tekeväsi/aloittavasi "sitten joskus"
  Mitä mieltä olet nimestäsi, pidätkö siitä?
  Mitä manipulointi sinulle tarkoittaa?
  Miten reagoit, jos näet /kuulet jotain hyvin vahvasti omista arvoistasi poikkeavaa?
  Miten suhtaudut auktoriteetteihin, tuntuuko hankalalta tehdä ns "niinkuin joku muu haluaa"
  Mitä mieltä olet abortista ja eutanasiasta?
  Koska luulet "kasvavasi aikuiseksi"? Tai oletko jo? (tätä ei ollu tarkoitettu loukkauksena, ei sillä että olisit lapsellinen:D)
  Siinä muutama, pahoittelut jos jokin on aiemmista teksteistä käynyt ilmi, ei tässä kaikkea muista... Halauksia!♥

  ReplyDelete
 17. Mikä on vaikein juttu, mistä olet selvinnyt?
  Mitä arvostat syömisvammailussa eniten tai mikä on paras asia, mitä se on opettanut?

  ReplyDelete
 18. Miltä tuntui ensimmäistä kertaa saada apua, myöntää ongelma ja katsoa miten läheiset suhtautuu?
  Tämä kysymys taas kuulostaa loukkaukselta mutta miten kykenet ns. "heittäytymään" kaikkeen paskaan, täysin vihannekseks ja annat ihmisten katsoa vierestä? Mulla henk.koht. varmaan elämän prioriteetti on pitää kulissit yllä, salata kaikki paha läheisiltä ja esittää vaikka nuhaista jos ei kykene sängystä ylös. En luultavasti ole ikinä ollut niin paskoissa jamoissa kun sä, mutta eikö ahdista että ihmiset ei esim. välttämättä kykene erottamaan sairautta sun omasta luonteesta?

  Tää blogi on mun lemppari ja sä vaikutat kaikessa vittumaisuudessaskin aivan ihanalta ihmiseltä. Voimia, haleja ja kiitos että voin aina tulla tänne lukemaan ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vastaan noihin ja ei, en ottanut loukkauksena! Ymmärrän mitä ajat takaa. Usko pois tunnistan noissa sun kuvauksissa tosi paljon itseäni, mutta en ole enää sellainen. Mulla oli kulissit pitkään yllä ennen tätä blogia, ja voi olla että se on edesauttanut sairastumista.. mut palaan tähän vielä!

   Kiitos myös ihanista sanoistasi, olen tosi otettu että ihan herkistyn tässä.. Mä itse tykkään vähän 'rajuista' kommenteista, suoraan sanominen (ja kritisoiminen) tarkoittaa että välittää. Haleja ja jaksamista siihenkin suuntaan. ♥

   Delete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥