Thursday, April 26, 2012

Q&A: henkilökohtaiset

Tämä postaus "vähän" venyi koska osa kysymyksistä oli tosi vaikeita (ja kipeitä). Aploodeja! Eihän menny ku kuukaus! Salee ketään enää kiinnostaa!! Tässä siis vikat vastaukset kysymyspostaukseen ! Jos kaipaatte täsmennyksiä tai lisää aiheesta nii heittäkää kommenttia.

Miksi piirrät, mitä mieltä olet omasta piirrustusjäljestäsi?
Rakastan piirtämistä! Se on ollut lapsesta asti itseilmaisun keino, addiktio, happea.. elän kaikesta visuaalisesti mielenkiintoisesta. Ääriviivani on kömpelö, yksityiskohdat olemattomia, väritekniikka sotkuinen, tyyli huonolla lailla yksinkertainen ja persoonaton.. mutta kehityn harjoitellessa, testien mukaan värisilmäni on aika pro.

Millainen on kotisi?
Sotkuinen kissankarvoista ja loputtomasta ruuanlaitosta. Muuten suht tilava opiskelijaläävä, suurinosa huonekaluista on Ikeaa tai 2nd handia. Seinällä on pari kahviaiheista (omg! ylläri!) taulua, ja työpöytä ui kynä- ja paperimeressä. Ylpeydenaiheeni on taidekirjat ja videopelivarastot (kiusallista!) Kerään vanhanaikaisia peltipurkkeja, ja niitä on jokunen koristeena.

Mistä pidät itsessäsi?
Makuasiani, älykkyys, huumorintaju(ttomuus). Arvostan myös fyysistä terveyttä ja käsiäni.

Onko sinulla ajokorttia?
Ei.. oon ollu kyl ajokoulussa yli 6kk.

Millainen suhde sulla on liikuntaan?
Laiska ja kiinnostumaton.. jos kroppaani ei kohdistuisi niin paljon antipatioita niin nauttisin ehkä oikeasti. En voi sietää lenkkeilyä tai pallopelejä. Nykyään yritän skarpata ja käydä pari krt/vko jumpalla, ihan vaan ollakseni paremmassa kondiksessa. Toivon että tekemällä innostuisin lisää, ja voisin asettaa oikeita tavoitteita kroppani suhteen.

Miten päiväsi on sujunut tähän mennessä?
Ihan OK, vaikka syömisvälit taas venyi. Jaksoin tehdä kotona koulutyötä, käydä polilla ja sosialisoida. Mieliala on ollut parina viime päivänä vähän nousussa koska paino on laskenut.
Kävitkö lukion vai amiksen? Olitko/oletko hyvä koulussa?
Lukio. Olin ehkä keskitasoa hiukan parempi, mutta en koskaan heittäytynyt hikipingoksi tai tehnyt valtavasti töitä kokeitteni eteen. Riitti kun tein läksyjä ja piirsin kuunnellen opetusta. Nyt ehkä keskivertoa näin osaamiseltani, mutta hirveän jäljessä luokkatovereita. En tiedä jos olisin terve.

mitä sä opiskelet?
Viestintää.

Millainen on vuorokausirytmisi?
Unilääkityksellä herään neljästä eteenpäin ja nousen 5-6 kieppeillä, kahvin+aamupalan jälkeen yleensä saan vielä torkahdettua hetkeksi 8-9 asti. Valvon jonnekin puoli yhteen tai myöhempään. En aina saa millään unta, ja uni jää katkonaiseksi ja ei virkistä. Masentuneena otan öitä kiinni koomaamalla jonkun koko päivän viikottain.

Nykyiset ja entiset harrastuksesi?
Oon näitä lapsiparkoja, jotka on lapsena pakotettu pelaa tennistä, uimaan, satubalettiin, partioon, jne niistä kauheasti välittämättä. Äläs selitä, ite menit! Teininä harrastin kamppailulajeja, mm jujutsua! Nykyään välttelen ohjattuja harrastuksia, ja netissä lorvintaan ja populaarikulttuuriin.

Mitä pelkäät?
Lihomista, etten pysty oksentaa, hylätyksi tuloa, huonoja arvosanoja tsemppaamillani kursseilla, näkyvää rasvaa, rikkovani toisten tavaroita.. Korkeita paikkoja ja perhosia!

Kolme asiaa kropassasi, joista pidät eniten?
Kädet, kasvojen luusto, tatska(t).

Niin ikään kolme luonteen piirrettä, joista itsessäsi pidät eniten?
Empaattisuus, herkkyys, suoruus.
Missä näet itsesi viiden vuoden kuluttua?
Haudassa tai valmistuneena, tekemässä minimituntimäärällä jotain etäisesti alaani liittyvää duunia, asun yhdessä poikaystäväni kanssa Helsingin keskustassa, ja karkaan joka viikonloppuna mökille luuhaamaan kirjojen ja menninkäisten pariin.

Millainen on mielestäsi kaunis ihminen(nainen)?
Karismaattinen, huumorintajuinen, luova, joka tuntee itsensä hyväksi omissa nahoissaan. Ulkonäköä on hölmö lähteä erittelemään, sillä pidän tosi monenlaisia kauniina. Luonnollisuus, kalpeus, lävistetyt/tatskatut rokkitytöt, silmälasit, päärynävartalo, silmiinpistävä laihuus tai lihaksikas sporttinen kroppa.. kaikki käy. Naisissa tulee ensin persoonallisuus ja kasvot, muu on ekstraa. En välitä liian klassiseen muottiin silotetusta naiskuvasta (Audrey Hepburn jne) tai barbienukketissinaamoista. Tietty mieluummin sellaiselta näyttäisin kuin itseltäni.

1 comment:

  1. Höpönhöpön, ite ainakin luin ihan innolla vaikka vastausta ei heti tullutkaan. Mua kiinnosti eniten nimenomaan ei-syömishäiriöön liittyvät vastaukset. Ihan vain tiedoksi, että susta ollaan tääl kiinnostuneita muutenkin kuin syömishäiriönä! :)

    Mun tekis mieli halata sua, sillä osassa näissä vastauksissa tuli esiin semmonen ihana herkkyys :`)

    ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥