Tuesday, May 22, 2012

If you have stress, raise your hand!

En ole kirjoittanut tarpeeksi aktiivisesti.. pyydän sitä anteeksi. Olen taas siinä pisteessä, että saan hengenahdistusta pelkästä tehtävälistassa olevien asioiden ajattelusta. Kerroin aiemmin viimeisten kouluviikkojeni tuskasta, ja ilman sitäkin vedän viimeisiä kaikessa jaksamisessani.. Päässäni soi, silmiä särkee ja ajatukseni ei pysähdy päivän päätteeksi, kun rojahdan sohvalle ja tuskailen seuraavaa päivää. Enää tämä juttu.. sitten vielä tuo toinen.. vielä pari.

Opetustahan minulla on mahtavat 1 pvä/vko:ssa, ja saan silti hengenahdistusta pelkästä kalenterin katsomisesta. Huomenna on kevään vimeinen tutorikäynti, ja pelkään kuollakseni, sillä en ole jaksanut tehdä yhden erittäin tärkeän ammatillisen kurssini tehtäviä, vaikka koko kevät on ollut aikaa.. Istu siinä sitten ja kilju lopettavasi koulun, ja muuttavasi uralin toiselle puolelle nokkosia kitkemään jauha paskaa, juuu sovin ja teen vielä valmiiksi. Pelkään myös että en saa parista taistelemastani kurssista tänä keväänä arvosanoja, sillä joku yksi harjoitus on vajaa, ja opettaja luonnollisesti kipeenä ettei asiaa voi edes sopia..

Mutta mä pidin työelämäkurssilla puheen! Siis lyllersin luokan eteen, ja auoin päätäni ihmisten välinpitämättömyydestä ja kanojen teurastamisesta. Tosin, pidin esityksen ruokataolla vain opettajani kuulen, ja parahdin itkemään kun joku yritti kesken kaiken luokkaan sisään. Enhän ollut esiintymistäkään lykännyt kuin neljällä kerralla: emaililla etten uskalla esiintyä, lähtemällä etukäteen tunnilta, mankumalla etten uskalla ja lintsaamalla yhden päivän. Oh bravo, kehu ittees vielä tällä!

Viime aikaiseen saamattomuuteen kuuluu myös:
- en ole vieläkään käynyt ajokokeessa (aloitin lokakuussa)
- käynyt labrassa (aikaa ollut joka aamu pari kk)
- nostanut eväänikään kesän suuren kuvitusprojektin suhteen
- piirtänyt poikaystäväni toivomaa logoa, johon deadlinea on kesäkuun alussa
- käynyt tuskin yhdellä jumppatunnilla/vko
- lukenut yhtä himoitsemaani romaania (laina uusittu yli max määrän) tai toteuttanut muutakaan 'harrastustani' (lue/piirrä/pelaa)
- soittanut mummolleni (God knows when..)

..Eihän nää oo vielä pahoja! Anteeksi taas etten kirjoita mistään älykkäämmästä, mutta voisin just nyt kovertaa kalloni auki jäätelölusikalla, pistää aivoni lillumaan Zen Grow:hun ja jättää loppukroppani epileptisesti sykkimään lattialle. Varmaan ei 1 askareen jaksaminen/pvä olisi näin ylitsepääsemätöntä, ellen olisi saatanan ahdistunut, itkisi meikkejä naamalleni 3-5 x päivittäin ja rukoilisi että ystäväni vastaisi puhelimeen, eikä jättäisi tukehtumaan pohjattomaan yksinäisyyteen. Tiedättehän tunteen, istut täydessä luokassa, bussissa tai kaverisi pippaloissa, mutta et saa otetta mihinkään, kukaan ei huomioi (vaikken läskieni kerta tod ole huomaamaton), ja tunnet oman yhdentekevyytesi vaikka joku vastaisi puhutteluun.. Samalla kun kaipaat sitä yhtä ystävää, yhtä joka kulkisi samalla aaltopituudella, että yksi välittäisi muistaa..

Mitä teille kuuluu ennen kesää?
..kirjoitan huomenna kohta siitä hoitajan kanssa ruokailustani, mikäli säilyn vain järjissäni.

4 comments:

 1. ymmärrän niin mitä meinaat....
  itelläniki on ollu nyt jotenki muka ylitse pääsemättömän vaikeaa edes hakea postimerkkejä
  kaupasta että saisin vähän koulu hommia alta pois. mistä tää väsymys ja ahdistusitkut oikeen tulee näin talven jälkeen.....?

  mustaki tuntuu nykyään tosi usein niin kamalan
  yksinäiseltä. tahtoisin vaa kaivertaa mun rinnasta tän jonkun jutun, joka vie mua eroon ihmisistä. ihan kun mun ympärillä olis joku ydinpommeja kestävää panssaria...

  ReplyDelete
 2. Ei aina voi saada kaikkea aikaiseksi :)
  Mulla on kanssa välillä saamaton olo. Jos luen pääsykokeisiin, niin tuntuu että olen kauhea laiskuri kun en muuta tee ja en kumminkaan pääse sisään koska olen niin tyhmä ja ja ja.
  Jos taas en lue niihin, olen saamaton lurjus joka tyhmenee päivä päivältä koska ei lue. Pientä ristiriitaa? Onneksi näistä fiiliksistä osaa jo olla välittämättä.

  Muista antaa itsesi olla rauhassa ja unohda itsesyytökset, teet vain sen, mihin tällä hetkellä pysty ja se riittää. :)

  ReplyDelete
 3. Tsemppiä! Se on kamalaa kuinka tuollaiset pienet käytännön jutut jää aina roikkumaan kunnes ne unohtaa. Kirjaston kirjat ovat kaikista pahimmat :).

  Voimia! <3

  ReplyDelete
 4. miekii aloitin uusiks bloggailun, melkein vuoden jahkailun jälkeen. mikäli kiinnostaa seurata. ^_^

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥