Thursday, May 31, 2012

Kahvit mustina statsiikkaa

Mielestäni jokainen nippelitieto blogista ja kirjoittajasta on enemmän tai vähemmän hauskaa luettavaa, ja alan pitää 4 blogivuoden ikää jo melko kunnioitettavana. 4 ihan kunnioitettavan blogivuoden aikana tänään 31/06/2012 julkaistuja tekstejä on syntynyt 459 kpl ja olen säästänyt julkaisemattomia melkein 46 kpl! Teitä ihania tilaajia on julkisesti Googlen kautta 525 kpl ja Blogilista.fi:n statsien mukaan lukijoita on viikossa vajaa 800 - en ihan tiedä lasketaanko tätä hitteinä vai kuinka, sillä Blogger esittää sivukatseluiksi eilen yli 230 kpl. Jee, numeroita! Näitä ei tutkimusten mukaan kukaan lue - eikä pastettuja lyriikoita.

Eniten lukijoita tulee Blogilistan ja Googlen jälkeen suomi24:stä... verrattuna vähän, mutta tulee kuitenkin. Kotimaan jälkeen suurinosa liikenteestä on peräisin Hollannista, sitten Venäjältä ja Brasiliasta. Hakusanoja en ole aiemmin julkaissut, sillä ne ovat vuosia olleet hyvin samanlaisia (kahvia mustana, kahvia mustana blogi ja lukuisia typotettuja versioita), mutta tänään löytyi myös pari helmeä:
3. läski ämmä
4. smoook
5. filth in the beauty
10. laiha läski

..En tiedä mikä on smoook ja miten se liittyy mihinkään. :--D Läskithän on aika olennaisia sanoja, ja Filth in the Beauty oli blogin ihan eka title '08, sekä samoin myös japanilaisen rokkibändin single. Kuvista sen verran että omia valokuvia olen julkaissut n. 3 kpl (plus tämän postauksen kuva yllä), joista yksi oli itsestän, mutta myöhemmin häpesin ja poistin sen. Piirrokset on kaikki omaa käsialaani. Oma koko nimeni on vilahtanut kerran näkyvissä (Poikaystävä ei ikinä puhu blogista, mutta oikein soitti huomauttaakseen asiasta), jonka takia kommenttimoderointi on nykyään päällä.

Nykyään ihailen tyyppejä, jotka uskaltaa kirjoittaa omalla naamallaan ja fotoillaan, sillä se tekee teksteistä heti astetta persoonallisempia ja mielenkiintoisempia. Itse olen kokenut liian julkisuuden olevan epäkohteliasta esim läheisilleni, mutta nykytrendin varjossa oma paranoia iän tai asuinpaikan mainintaan on jo laskenut. Ehkä pistän sen tekemäni profiilisivun näkyviin, sekä julkaisen muutaman jemmaamani tekstin..

Millaisia blogeja yleensä tykkäätte lukea? Mikä tällä saitilla on kiinnostavaa, mitä pitäisi olla enemmän? (seurustelujuttua on ainakin toivottu) Olisin innoissani jos joku jaksaa kommenttiboksiin linkata myös omia sekä lemppari saitteja - mainostaa saa!

ps. tilasin netistä misoa ja vitaminilisää, ja sain kylkiäisenä mittanauhan.. oliks tää vihje? onneksi en ymmärrä tuumia.

6 comments:

 1. Hei kafi! Pyydän sinulta suurta palvelusta. Olen muokannut blogini osoitteen ja otsikon ja kaiken.. Nyt kukaan ei löydä sitä enää. Ei edes ne, jotka ovat seuranneet minua aiemmin. Siksi pyytäisin, että kertoisit seuraajillesi, missä maite aka kastehelmiä selkärangan nikamilla nyt on. olisin ikuisesti kiitollinen.

  ReplyDelete
 2. Mä löydyn googlesta hakusanalla "hoikka mutta löysä" :D

  Mua kiinnostaa vaan kuka sä oot :) Siis ei sillai et tarvisin nimen ja kuvan, vaan että miten sulla menee ja mistä tykkäät. Ja yhteiskuntakritiikki on aina paikallaan ;)

  ReplyDelete
 3. Muakin kiinnostaa seurustelujutut, ja lisäksi kaikki syömishäiriöön ja siitä toipumiseen liittyvät tekstit.

  -Minni

  ReplyDelete
 4. Tää sun blogi toimii mulle kyl tosi hyvänä vertaistukena, kiitos siitä! :)
  Bulimiasta jotenki puhutaan kauheen vähän, enkä esimerkiks tunne ketään kellä olis bulimia, toisin ku anoreksiaa sairastavia tunnen useita. Kiva huomata, ettei ookkaan niiiiin erityisen outo kummajainen, ainoa maanpäällä joka ahmii ja laattaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla! <3 Ei tietenkään ihana jos sairastaa bulimiaa, mutta että ei tunne olevansa yksin ongelmiensa parissa. Bulimia on myös hengenvaarallinen sairaus, jonka lievempiä asteita moni nainen kokee, joten asialle pitää olla myös ääntä..

   Delete
 5. Tilastoja, tilastoja <3 Pienistä numeroista saa tämän tytön onnelliseksi, itse olen koukussa kaikenmaailman tilastoihin, jotka koskevat jotenkin elämääni. Oli se sitten kuinka monta kilometriä pyöräilin kesällä tai monta elokuvaa katsoin elämäni aikana, tai kuinka monta minuttiia, tuntia, viikkoa olen käyttänyt elokuvien katseluun.

  Lääkärien mielestä bulimia on minulle sama kuin kärsisin hilseestä. Kerran ohjeena oli, "Jos paljon oksentelet, niin voidaan joskus kattoa ettet kuivu liikaa"... Lääkäri siis antoi luvan jatkaa bulimista kierrettä, ihan sama vaikka oksennan päivittäin 3 kertaa...

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥