Wednesday, August 15, 2012

Mä silmiäni usko en, kun se tyttö teki sen

Tykkään hirveästi nettimememistä, testeistä, listoista ja kyselyistä, mutta vältän viimeiseen niihin vastailua, sillä pelkään täyttäväni joka nurkan niillä jos vain uskaltaisin. Nyt unen puutteeseen laiskana ja oikeita töitä välttäen, en enää voinut vastustaa. Blogi-awardit on mulle vähän liian 2002, mutta kiitän ja vastaan pariin sellaiseen, karsien pari toistuvaa aihetta (Mira, seppä, Bubble, Pinja, kay.. jos jonkun haastetta en enää löytänyt niin laitathan uudelleen kommenttia? sori). Lopussa kysymyksiä teille!

oo1. Keneltä on viimeisin viesti kännykässäsi?
Tuntemattomalta FB-mieheltä, jonka kautta tilasin itselleni ekon ja puhtaan silikoni-lasijuomapullon.

oo2. Mielestäsi kaunein puu?
Pihlaja! Syksyisin on ihaana kävellä ja miettiä miten punaisesta painavat puut pysyvät pystyssä, ja ovatko tilhit kännissä käyneistä marjoista.

oo3. Jos saisit päivän kokeilla jotakin ammattia mikä se olisi?
Jaa, videopelimallintaja, Disney-leffojen taustamaalaaja, lavastaja, somistaja, ammattikokki, pakkaussuunnittelija.. Näitä riittää. Yleisesti ottaen olen tosi kiinnostunut, mitä eri ammattikunta/sairastaja/elämäntyylin tai -tavan edustajat tekee on daily basis.

oo4. Mitä ruoka-ainetta et voi sietää tietämättä siihen täysin syytä? Tai josta on tullut traumoja?
Kaikki mausteliemeen, -öljyyn tai etikkaan säilötyt asiat. En tiedä, lasipurkit hermostuttavat ja epäilyttävät minua. Ne saavat asiat näyttämään iljettävämmiltä kuin ovat, vaikka lasi on puhtaampi pakkausmenetelmä kuin muovit ym. Inhoan myös kiisseleitä ja ylikypsiä pakastevihanneksia, ne on sairaalaruokaa.

oo5. Lempikirjasi/kirjailija?
Tällä hetkellä Haruki Murakami. Olen lukenut nyt hänen romaanejaan muutaman putkeen, ja ne jaksavat kiehtoa olemalla yllätyksellesiä, jännittäviä, absurdeja ja toisaalta niin inhimillisiä ja kosketuksessa ihmiseen olevia. Muuten Hornbacher.

oo6. Pitkäaikaisin ystäväsi?
Olen jäänyt pois jostain, koska minulla ei ole ikinä ollut lapsuuden parasta kaveria tai niiltä ajoilta jääneitä ystäviä. n. 14-kesäisiltä ajoilta eka poikaystäväni? Eräs lapsuuden kaverini, johon hetki sitten törmäsin uudelleen ravintolapäivänä?

oo7. Onko sinulle koskaan sattunut niin ettet ole pitänyt/ymmärtänyt esim. pinnalla olleesta elokuvasta yms vaikka muut ovat? Jos on niin mistä?
Frendit (en ole ikinä pystynyt katsomaan jaksoakaan alusta loppuun), Taru sormusten herrasta, Twilight, Game of Thrones, uusi Batman jne.. Onneksi makuasiat eivät ole hävettäviä, enkä häpeä sanoa, mistä olen/en tykännyt. Ylipäätään kaikki romanttiset komediat ja keskinkertaiset fantsut menee vähän ohi.

oo8. Ensimmäinen aukaisemasi internetsivusto?
Mulla taitaa olla selaimessa joku about:blank. Muuten Gmail, Google Reader, Blogger (tai muu guuglen dominoiva sivusto).

oo9. Millä värillä värjäisit hiuksesi jos uskaltaisit?
Mustalla, vanha tuttu valinta. En ole ollut punatukkainen, se pitäisi ehkä kokeilla, mutta olen nyt jämähtänyt kasvattamaani omaan väriin (yksi asia, joka kropassani ei niinkään hirvitä).

o10. Mihin ottaisit tatuoinnin? Ja millaisen?
Haluaisin jatkaa ekaa tatuointiani, josta ei tullut niin fancy ass, kuin toivoin (ehkä koska piirsin ite). Haaveilen myös Liisa ihmemaassa-aiheisesta kuvasta nilkkaani, esim. Irvikissan, mutta epäilen toteutuuko. En ole edelliseen tatuointiini vielä ihan tottunut, vaikka olenkin möllännyt sitä päivittäin n. vuoden ajan. Tykkään myös humoristisista, kehon mukaan suunnitelluista kuvista (es. sakset ja katkoviiva jne). Tätäkään en ottaisi, mutta joku nörttifandom-symboli, jota jokainen ei tunnistaisi.

o11. Kännykkäsi soittoääni?
Tätä en jaksa vaihtaa: Akira Yamaokan Theme of Laura (SH2)

o12. Lakkaatko kynsiäsi? Jos, niin millä väreillä?
Mustalla, punamustalla, sinimustalla, punaisella ja tummalla violetilla.

o13. Olerko mielestäsi ikäistäsi nuorempi, vanhempi vai juuri omanikäisesi?
Täti Terapia väittää että olen ikäistäni jotenkin kypsempi, tuota olen tosin saanut kuulla koko ikäni. En mielestäni ole kovin aikuinen jos se on itsenäisyydestä kiinni, mutta muuten.. kai?

o14. Voisitko harkita kauneusleikkausta?
Voisin varmaan. En tykkää tai halua hiuslisäkkeitä, tekokynsiä, irtoripsiä, piilareita ym. Käyttää, mutta jos raha ei olisi esteenä niin voisin huonoilla hetkilläni harkita muutamaa rasvaimua. Samoin jos vanhempana silmäluomet alkavat liikaa painumaan. Toisella tuulella vastaisin että ei ikinä.

o15. Kauhein ja parhain ruoka, mitä olet koskaan syönyt?
Kauheimpia on kaikki ylikypsäksi päästetyt (laitos)safkat. Friteeratut tai muuten olemattomalla järjellä sokeri/vehnä/lisäaine tuhotut ruokalajit, sekä oliivit ja suolakurkut. Parhaimpia on Äitini vegesafkat ja matkoilla syömäni ruuat, kuten järjettömän tuore sushi tai tuorepasta juustolla.

o16. Haluaisitko matkustaa avaruuteen?
En. Inhoan lentäviä otuksia, kuten perhosia, sudenkorentoja, pikkulintuja ja pomppivia palloja. Avaruuskuvat on melkein yhtä pelottavia, alan ahdistumaan etäisyyksien suuruuksista, joita pienet aivoni ei hahmota.

o17. Mikä nauratti viimeksi?
En kutia herkästi, ainoastaan korvan takaa/niskasta. Lauantaina nauroin ihan vain katsellessa Poikaystävääni, tunsin itseni niin mukavaksi ja kävin ylikierroksilla väsymyksestä.

o18. Kun olit pieni, mikä sinusta piti tulla isona?
Pilvenpiirtäjä.

o19. Käytätkö ruoassa enemmän light- vai normituotteita?
Light, tosin käytän vain vähän tuotteita joissa pitää edes valita (ja kiroan ettei ole light luomua). Juomujuustot ym on aina normi.

o20. Varhaisin muistosi?
Olin sairaalan päiväkodissa, muistan sieltä vahaliidut, puut ja käytävien maalatut seinät. Tai kun näin pari-kolme vuotiaana painajaista ja juoksin isäni viereen.

o21. Valitse yksi, josta et luopuisi viikoksi: kännykkä, hammasharja, tietokone, kahvi, hymy (ei se lehti).
Kahvi. Moleskinen kalenteri, ehdottomasti. Sekä kynät ja paperi.

o22. Häiritseekö muiden ihmisten alastomuus sinua?
Ei juuri. Olen ollut hyvin hyvin häveliäs kaikin puolin, mutta aikuisena (lol) alastomuus on niin naturellia ettei se vain vaivaa päätäni. En harrasta ryhmäsaunomisia tms kavereiden kanssa koska en kehtaa, mutta muut voivat olla miten lystäävät.

o23. Pystytkö katsomaan kokonaisen kauhuelokuvan silmät auki? (joo joo saa räpyttää silmiä).
En. Lukiossa olin kova kauhufriikki, lähinnä nauroin leffat läpi, selasin Gurochania ja pelasin mörköpelejä. Toleranssini kääntyi negatiiviseksi, nykyään peitän käsillä naamani ja kaivan kynteni Poikkiksen käsivarteen teatterissa.

o24. Seuraatko jonkun julkkiksen elämää?
En saa enää kiksejä thinspiraatiomielessä pläräilystä, ja olen ihan out kuka on Justin Biebel/Adele/Snooki/Tauski/Tuuli Petäjä jne
25. Avaatko koskaan postauksissa olevia musalinkkejä tai luetko biisiquotet?
EN !!! En *mitään* Youtubelinkkejä ym. Sori, hienostelette turhaan. Silti tungen usein biisinsanoja otsikkoihini, ja toivon että edes 1 ihminen tunnistaa ja hykertelee tyytyväisyyttään.

o25. Teitkö pienenä koskaan jugurttipurkeista ja langasta puhelimia?
En. Askartelin kyllä paljon styroksista, pahvista ja liisteristä omia Jurasic Parkkeja.

o26. Mikä sinusta on romanttista?
Arkiromantiikka: videopelien mättö toisen torkkuessa vieressä sohvalla. Ylipäätään nukkumisen katsominen, yhdessä kävely tai istuminen puistossa.

o27. Onko katuminen turhaa?
Nääh, se on osa hyväksyntää, ja tahdon ajatella siitä oppivan jotain.

o28. Tee vai kahvi?
Kaikki tietää mitä vastaan. Juuri nyt mutteripannulla tehty luomu+suklaa -espressosekoitus, teestä vihreä maustetee, vadelmanlehti ja itse kuivatut nokkoset.

o29. Voittaako hyvä lopulta?
Ei. Joo. Ei, mutta tuskasta nousee aina hyvää.


o30. Oliko seinäsi ala-asteikäisenä täynnä demistä saatuja julisteita?
Ei yhtään! Vain lyhyt kausi Koirat-lehtijulisteita. Äitini ei antanut, sinitarrasta jäi rasvalänttejä ja teippi repi maalia. Teinilehdet ohitin lukemalla sarjakuvia.

o31. Osaatko kertotaulut ulkoa?
Perusmatikka menisi hyvin, mutta muistini ei voi parhain päin.

o32. Miksi näitä kysymyksiä on aina 11 kaikissa haasteissa?
Viisi on uusi 3 ja 11 uusi 7.

o33. Mistä asioista unelmoit, ja mistä haaveilet?
Tahtoisin olla sellainen muistettu ja tyylikäs nuori nainen, joka voisi pinnallisesti tweettailla kivoista vinkkulasillisista ystävien kanssa, juoksulenkeistä ja viinilasillisista tai Guessin tilpehöörilompakoista. Elää kuplassa. Jaksaa arjessa, kumpa mahani olisi pienempi, vaatteet istuisi ja jalkani kapeammat.

o34. Miten syömishäiriö on vaikuttanut elämääsi? Onko sinulla omaa halua parantua?
Elämä? Syömishäiriö = mun elämä. Näin ainakin tähän asti, ehkä viime vuoden aikana olen tehnyt muutoksia ja alkanut olla kyllästynyt tähän. Anoreksia on niin passé, bulimia so last season.

o35. Onko sinua koskaan kiusattu esim. koulussa tai työpaikalla?
Ei.

o36. Onko sinulla lemmikkejä? Jos on, niin millaisia?
2 kissaa, tyttöjä ja nimetty kahden silloisen lempi huippumallini mukaan. Sisaruksia, mutta hyvin erinäköisiä ja -rakenteisia. Toinen syö mielellään ampiaisia.

...huh, olipa urakka.

Kafi kysyy! (vastaa blogiisi tai kommenttiboksiin jos haluat ♥)
01 mainitse 1-3 frontsideollietasi ts. biisiä, joita kuuntelet salaa mielelläsi
02 ..sekä jokin muu nauttimasi quilty pleasure es. tapa/ruoka/fandom, jota et kovaan ääneen kehtaa myöntää
03 mitä harrastaisit jos aika, raha tai lahjakkuus ei olisi esteenä?
04 lempi kirjasi ja miksi (aika lame kysymys, mutta pidän kirjoista)?
05 mistä sait idean kirjoittaa blogia ja mitä saat siitä irti?
06 asia jota et voi(si) antaa anteeksi?
07 millaista vapaaehtoistyötä tai hyväntekeväisyyttä olisit valmis tekemään?
08 millaisena näet elämäsi 5 vuoden kuluttua? mitä muuttaisit?
09 3 suosikki websivuasi (ei email, blogialusta tai FB), 3 suosikki blogiasi
10 kirjoita tulevaisuuden itsellesi sähköposti, ja lue vuoden kuluttua

8 comments:

 1. En tarvitse tikkaria, mutta kyllähän toi Frontside Ollie jäi päähän soimaan :D Muutenkin tykkään sun otsikoista ja varsinkin biisiviittauksista (silloin kun ne satun tunnistamaan)

  ReplyDelete
 2. Heko hee, aloin hymyilemään näitä lukiessani :)
  Oli pakko vastata, kosak kyselyt ovat erittäin lähellä sydäntäni.

  01 mainitse 1-3 frontsideollietasi ts. biisiä, joita kuuntelet salaa mielelläsi
  Haddaway - What is Love (tai joku danceremix tästä) ja Justin Bieber - Somebody to Love, Britney Spears - Piece of Me, jonksa sanat osaan ulkoa...

  02 ..sekä jokin muu nauttimasi quilty pleasure es. tapa/ruoka/fandom, jota et kovaan ääneen kehtaa myöntää
  JAA. Näitä on monta, mutta sanotaan nyt vaikka Nintendo DS:n pokémonpelit. 8)

  03 mitä harrastaisit jos aika, raha tai lahjakkuus ei olisi esteenä?
  Telinevoimistelu. Ja oma heppa olisi kiva.

  04 lempi kirjasi ja miksi (aika lame kysymys, mutta pidän kirjoista)?
  Mikään ei ole pitkään aikaan kolahtanut, mutta olen lukenut kolme kertaa J.D. Salingerin kirjan Catcher in the Rye.

  05 mistä sait idean kirjoittaa blogia ja mitä saat siitä irti?
  Olen lukenut blogeja jo ennen, kun niistä tuli ilmiö. Ajattelin jo silloin perustaa oman. Oman blogin tein ajatustenpurkamistarpeesta ja onhan nuo ajan myötä kertyneet lukijatkin aika ihania.

  06 asia jota et voi(si) antaa anteeksi?
  Jossain vakavassa asiassa pettäminen. Luvataan jotain ja sitten huomaankin tulleeni selkäänpuukotetuksi.

  07 millaista vapaaehtoistyötä tai hyväntekeväisyyttä olisit valmis tekemään?
  Olen ollut vanhainkodissa kesätöissä, joten sinne meneminen tuntuisi luonnolliselta. Porukka siellä tarvitsee todella ulkoiluttajaa ja itsekin tiedän, millaista on olla neljän seinän sisällä ilman seuraa.

  08 millaisena näet elämäsi 5 vuoden kuluttua? mitä muuttaisit?
  Olen opiskelemassa, mikään muu ei olekaan varmaa. Jos olen edelleen sairas, sen muuttaisin. Jos olen edelleen yksin, senkin muuttaisin.

  09 3 suosikki websivuasi (ei email, blogialusta tai FB), 3 suosikki blogiasi
  Nämä vaihtelevat viikoittan, mutta tällä hetkellä izismile.com, watchseries.eu ja Wikipedia. Blogeista en osaa oikeasti valita, kaikki kelpaa!

  10 kirjoita tulevaisuuden itsellesi sähköposti, ja lue vuoden kuluttua
  Hyvä idea! En sitä kyllä tähän kirjoita ;) otsikoksi tulee "whazaaaappp aikuinen nainen?"

  ReplyDelete
 3. kuulostaa kivalta idealta toi sähköposti tulevaisuuden minälle :), mutta uskaltaako tonne laittaa oman osoiteeensa ? kun on tyylillä etunimi.sukunimi@hotmail.com :7 en älynnyt että tuleeko se viesti julkisesti näkyviin ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uskaltaa! Olen tehnyt pari kertaa ja en ole saanut spammia inboxiini. Ei tule julkisesti näkyviin, viesti on ihan henkilökohtainen ja tulee vain annettuun emailiin annettuna päivänä. Kolahtaa ja yllättää, en itse muista(nut) lähettämiäni viestejä.

   Delete
 4. 01 mainitse 1-3 frontsideollietasi ts. biisiä, joita kuuntelet salaa mielelläsi

  Hmm, PSYn Gangnam style, Yön Rakkaus on lumivalkoinen ja Cheekin Jos mä oisin sä.

  02 ..sekä jokin muu nauttimasi quilty pleasure es. tapa/ruoka/fandom, jota et kovaan ääneen kehtaa myöntää

  mulla on vaan sellasia joita en kehtaa myöntää ees kirjallisessa muodossa.

  03 mitä harrastaisit jos aika, raha tai lahjakkuus ei olisi esteenä?

  ratsatus ois ihan mielettömän kivaa, harrastin sitä joskus esiteininä mut nyt ei tosiaan oo hirveesti rahaa siihen. laulaminen ois kans aivan mahtavaa.

  04 lempi kirjasi ja miksi (aika lame kysymys, mutta pidän kirjoista)?

  Norwegian Wood on helppo valinta, vaikka jääkin harmittamaan kun en voi listata kaikkia kirjoja joista oon koskaan tykänny!

  05 mistä sait idean kirjoittaa blogia ja mitä saat siitä irti?

  runoblogiin sain idean kaverilta, jolla oli samanlainen viritelmä. oli helpoin tapa jakaa runoni kyseisen kaverin kanssa. runoblogi on lähinnä siis vain nykyaikainen versio pöytälaatikosta (joskin julkinen sellainen) ja tavallinen blogi toimii julkisena päiväkirjana.

  06 asia jota et voi(si) antaa anteeksi?

  hylkääminen.

  07 millaista vapaaehtoistyötä tai hyväntekeväisyyttä olisit valmis tekemään?

  varmaan joidenkin vähäosaisten lasten kanssa voisin hyvin olla tekemisissä.

  08 millaisena näet elämäsi 5 vuoden kuluttua? mitä muuttaisit?

  oon varmaan yliopistossa, toivon. ja toivon myös että oon silloin yhä yhdessä tyttöystäväni kanssa. muuttaa tuskin osaan mitään.

  09 3 suosikki websivuasi (ei email, blogialusta tai FB), 3 suosikki blogiasi

  deviantart.com, allkpop.com ja stumbleupon.com, blogeja en osaa mainita kun en lue. paitsi tätä. ja Pinjan blogia. ja tyttöystäväni blogeja.

  10 kirjoita tulevaisuuden itsellesi sähköposti, ja lue vuoden kuluttua

  todellakin kirjoitan! tää on ihan mahtavaa!

  ReplyDelete
 5. Murakami on aivan mahtava! Olen tähän mennessä lukenut "Norwegian Wood", "Sputnik, rakastettuni" sekä "1Q84" osat 1 ja 2. Täytyy pian aloittaa tuo kolmas osa. En ole pitkään aikaan ollut näin innoissani kirjoista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos viestin into on molemminpuoleinen! Yay! Sputnik, rakastettuni on lempparini tähän asti, sen lisäksi olen lukenut NW ja Kafka on the Shore:n englanniksi, pöydällä odottaa After Dark. Saisinpa kans käsiini 1Q84! En tiedä mistä se kertoo, mutta kansi on kutsuva..

   Delete
  2. 1Q84 löytyy Akateemisesta! Muistaaksei suomeksi on vain se eka osa, mutta kaikki kolme löytyvät englanniksi. Eikun kirjaostoksille siis! Pokkariversiona eivät edes ole kalliita.

   Delete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥