Wednesday, April 10, 2013

Hurp le durp

Ehkä pitäisi kirjoittaa joku päivä, jotain jota joku vielä lukisi, blogini on niin autio ja Google readerista ihmisiä tippuu edestakaisin.

Elämä on pieni kiireinen kaaos että tekstini on drafteina. Elaboroidaan. Mistä haluatte tietää?

8 comments:

 1. Mä meinasin justa laittaa messagea et hei mikä meno mitä kuuluu?

  ReplyDelete
 2. Tee kysy&vastaa-postaus, kerro sun poikaystävästä, koulusta, kissoista, perheestä, ööö, ihan mistä vaan. :)

  ReplyDelete
 3. Tee haastattelu isestäsi, kuvittele olevasi joku hassu toimittaja, joka kyselee outoja kysymyksiä. (Läheltä liippaa tuota edellisen ehdotusta)

  ReplyDelete
 4. Minä vuonna menit/jouduit ekan kerran osastolle?

  ReplyDelete
 5. kuulolla ollaan! mua kiinnostaisi tietää, mistä vammailusi alkoi ja mikä sulla laukaisee vaikkapa ahmimisen. on itsellä taipumusta ja haluaisin kuulla kokemuksia ja johonkin rileitata. kiitos blogistasi, siitä on kai ollut apua omien ajatustenkin pyörittämisessä =)

  ReplyDelete
 6. Kirjoittele ihmeessä useammin. Oon ihan koukussa sun blogiin! <3

  ReplyDelete
 7. ihan tyhmää jos katsot vaan lukija-lukuja etkä kirjoita kirjoittamisen ilosta! Kyllä useat ei-rekisteröityneetkin lukijat tätä seuraavat!

  T: vahna lukija

  ReplyDelete
 8. Olis kiva jos postaisit useammin. Ootan aina ihan malttamattomana uutta päivitystä! :D Ja kyllä sulla noita lukijoita näköjään edelleen riittää ;)

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥