Wednesday, May 08, 2013

I spend these waking hours looking for his master plan

Täti Terapia motivoi etten anna painon enempää nousta, kuukauden sessiointikierros on jättänyt jälkiään ja mahallani voisi taas pelaa korista. Kaataa keiloja. Pomppia trampoliinia. Tunnen jumpassa itseni ihan superihmiseksi kun raajani nousee lattialla polskuteltavassa pilatesliikkeessä kattoon asti, kunnes tajuan ettei kyseessä ole treenatessa raudoittuneet selkälihakseni vaan liikettä jeesaa pelkkä jumppapallosta mallia ottanut mahani.

pirtelömamma: "On sun rasvaprosentti vähän koholla, haluatko jättää yhteystietosi niin varataan sulle aika ja saadaan se tippumaan?"
kafi: "... On se vähän vähemmän kuin viimeksi"
pirtelömamma: "No teet sä sitten jotain oikein, mutta on sun kehossa XXX kg rasvaa"

About tasan puoli vuotta sitten yhtä epäluotettavalla kuntokeskuksen myyntiedustajan rasvaprosentinmittauksessa vähän päälle 9 pinnaa enemmän. Mietin että tässä on joku virhe, vitsi. Jotkut piirteet erottuu paremmin, mutta peilistä katsoo sama paksu mammutti. Himassa pettymys ja inho taas itkettää.

Kevät on kuulemma vaikeaa aikaa sillä lisääntynyt valonmäärä aktivoi myös ahdistuksen ja masennuksen. Niin totta. Auringonvalo ja villatakista luopuminen lämmittää silti hirveästi mieltäni, ja vastoin kaikkea harkintakykyäni ostan ostan alle 2 eurolla vuoden ekat hyönteismyrkyillä kuorrutetut mansikat. Kotona odottaa laskuja, tekemättömiä koulutöitä, tiskiä, kissanpissalätäkkö ja läski-itkut, mutta iloitsen lisäpatterin päältäpois kytkemistä ja eteenpäin näkemistä puoli kasilta illalla. ♥♥

Nukuin viime yönä taas 4-5 tuntia, näin unta shoppailevani punajuuren naatteja. En keksi muuta hyvää sanottavaa. Paitsi Hurtsin uusi levy on helvetin hyvä ja haluan ihan himona katsomaan uuden Evil Deadin! Yeah! Pus teille ♥

4 comments:

 1. Pus itsellesi<3

  Kuinka sun haasteita-osio edistyy?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Äh, se on vähän saanut kenkää.. Tai siis, minulla ei ole mitään motivaatiota edes yrittää osaa haasteista, ajattelin kirjoittaa tilalle ihan uusia. Joitakin juttuja olen päässyt 1/2.. Esim olen koulussa ottanut kasvispääruokaa ilman riisiä/perunoita/pastoja, viinilasia en ole juonut, mutta muutaman kerran sakea! Huomattavasti helpompi, kun kupponen on sormustimesta vähän isompi. :)

   Kiitos kun muistutit, kävin päivittämässä! ♥

   Delete
 2. Mä viel halusin tänne tulla kiittelee torstaisesta seurasta ja muistuttamaan et yhteyttä saa ottaa ;> mä näkisin mielelläni useemminkin !

  Ja ennen kaikkea: sä olit aivan upean näköinen. Ei niin mitään käryä mistään sun painoista tai edes kiinnostusta moisiin, mutta ei sussa ainakaan mun silmään oo yhtään mitään ekstraa missään.

  ReplyDelete
 3. Ajattelin vain kertoa, että hei, olen yhä täällä, lukemassa tekstejäsi! Elonmerkkejä ruudun toiseltakin puolen.

  Kevät on kamalaa, raskasta aikaa. Koulun puolesta, mutta ennenkaikkea itsensä jaksamisen rajallisuuden iskiessä vasten kasvoja. Kun muut piristyy auringon säteistä, itseä vaan ahdistaaväsyyttäämasentaa entistä enemmän. Eikä omaa angstia helpota yhtään, kun "kaikki muut" suunnittelee tulevaa unelmiensa kesää, treenaa täydellistä bikinibodyä varten, hakee/pääsee kouluihin etc...
  Itse toivoo vaan lähinnä että selviäisi keväästä hengissä! Kesäloma meneekin sitten pään kasailussa ennen tulevaa lukuvuotta.

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥