Friday, May 31, 2013

Kesä alkaa

Kirjoitin eilen yöllä kerrankin hyvän postauksen, ja tänään Blogger oli pyyhkinyt sen. ^_^ Kiitti vain undo-bugi ja autosave.

Säälittävät 0h liikuttu tällä viikolla, kaikkialle jomotaa ja henkinen liikunnanpuute saa kohta hyppimään seinille. Aika on paskin tekosyy liikkumattomuudelle, mutta olen ronkeli, ulkolenkkareita ei ole ja lenkkeily ei kelpaa. Jumpalle ei ehdi kun täytyy säätää. Keskiviikkona tein varta vasten ajoissa terapiasta lähtöä vakiotunnilleni, mutta Täti Terapia yhä noukki raparperinvarsia kun olisi pitänyt jo mennä. Myöhästyin, mutta sainpa kotiin raparperia, basilikaa, ruohosipulia. < 3 Om nom!

Vikat koulutyöt palautettu!! Yhden kieppeillä nukkumaan, neljän jälkeen ylös, läppäri auki ja tein alusta loppuun yhden koulutyöni. Kittasin sienillä terästettyä kahvia ja painuin mutkan kautta koulun pommisuojaluokkaan jatkamaan ~viiteen asti. En ole läheskään hc kuin ihana kurssitoverini, joka koko 1. kesälomaviikon istunut yksin ysistä 17/18 asti viilaamassa yhtä kuvaa, paria riviä tekstiä. Meillä kurssiin kuuluu usein jokin oikea asiakastyö tai kilpailu, mukavaa, eihän tässä ennestään kärsitä vertailusta! Yleensä ei duuni eroa tavistehtävistä, eikä niistä mitään palkkiota tai näkyvyyttä juuri saa. Tältä kurssilta yksi tyttö niittasi 1500e ilmoituksestaan. Kiva että mäkin tiesin, uudessa briiffissä ei mitään mainintaa :D Olisin ehkä edes yrittänyt. Ennen kotiin lähtöä roudasin tokan kassin kesälukemista koulun kirjastosta, ja väistelin väenpaljoutta ja vadelmahyydykekermakakkuja aulassa.

Viisumipaperit myös palautettu! Luulin jo nähneeni kaiken mahdollisen lippu-lappu-helvetin, mutta tämä hakuprosessin byrokratiapläjäys on oma lukunsa. Kelassa ollaan onneksi oltu kivoja, englanninkielisiä lappuja on viitsitty vääntää, selvittää hankalia kysymyksiäni ja soitella takaisin. Avaudun tästä viikonloppuna, en nyt jaksa kirjoittaa uudelleen kaikkea.
–> Jos haluatte kuulla jotain vaihtosuunnitelmista niin kysykää. :) Muutenkin kommenteja olisi kiva taas lukea, miten teillä menee? Valmistujaisia/juhlia/suunnitelmia? Kesäkuu vaihtuu, kivaa vai stressaavaa?

Auringonvalo, käsittämätön väsymys, puhtaat eväät, into kaikista kesälle lainaamistani kirjoista, kielikurssista ja kuvitusduunista - valituista velvollisuuksista, parvekkeen ovi auki. Vapaus. Aika 'onnellinen', levollinen fiilis juuri nyt.   Joku osa voi olla univajeella ja päivällisen syömistä varten vedetyllä Temestalla, äsh ei saa poksauttaa kuplaa! Huomenna pääsee liikkumaan ja kunnolla näkemään poikaystävääni, ihanaa. Paino uudella kymmenluvulla. Ennen toukokuun loppua lupauksella. Good job.

3 comments:

 1. Viisumi ja englanninkieliset käännökset byrokratiapaskalle ei kuulosta muulta kuin Venäjältä, muu ei oikein tule edes mieleen. Sinne oot ilmeisesti menossa vaihtoon? ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei, en Venäjälle, vaan siitä vähän kauemmaksi Aasiaan päin. :) Sinne missä risupuskista tulee keväällä kirsikankukkia, ja Muumeja ja Marimekon servettejä palvotaan riisin ja merälevän taikavoimilla.

   Delete
 2. Vai Japaniin menet. Onko vaihon tarkotuksena opiskella teoriaa vaiko käytännön harjottelua? :) Millon lähet?

  Voi, kun voisin iloita myös paluusta vanhalla painokymmenluvulle.... Tämä suurempi ahistaa ja masentaa, ällöttää ja puistattaa. Tai ei varsinaisesti se puntarissa näkyvä numero, vaan tämä ympärysmitaltaan 15cm paksu makkaramöhkäle vyötärön ja tissien välissä. Maidoton ja gluteeniton ruokavalio ei auta, kun löytyy aina hyvä syy syödä Brungergin suklaata.... (viljayliherkkyys, maitoallergia ja useita muita allergioita kuten suklaa) Mistä saisin energiaa jumpalle tai salille lähtöön? Mistä saisin intoa ja varmuutta?

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥