Wednesday, May 15, 2013

You gotta try a little harder, you're the comeback kid

Mietin pitäisikö perustaa kolmas toinen blogi, jonne saisin estoitta kipata ravitsemuseksperimenttejäni, kuvia, designjuttuja, vaihtopäiväkirjaa ja tipsejä aina naaman pesusta takaisin ruokahommiin. Saan joka päivä idean tai pari "josta voisi kirjoittaa". On kiva tehdä loputtomia listoja luetuista kirjoista ja hyviksi todetuista superfoodeista, mutta pelkkä Moleskinen raaputtelu käy liian yksinäiseksi. Liian epäluovaksi. Ala-asteella kärsin kun perheessäni ei ollut PC:tä, jäin paljosta paitsi kun ei ollut Pleikkaria omaavia kavereita. Nyt aikuisena pihtaan asiavirtaani, mikä aina myöhemmin kostautuu poikaystävälleni loputtomina monologeina.

Musta tuntuu että viimeisen vuoden (ainakin) aloitusteemani joka viestissä on yhyy en osaa kirjoittaa, en kehtaa postata mitään. En pystynyt lukemaan Tie luovuuteen-kirjaa paria ekaa lukua pidemmälle, koska kotiläksynä oli kirjoittaa joka aamu 3 sivua mindflow-tekstiä. Kiusallista. Miksi inspiroidun puhumaan tästä nyt, eilen junassa vastapäätä istuva neito sattui kaivamaan laukusta ko. pokkarin, ja juttelimme siitä mukavia pysäkin verran Pasilasta. Jos pystyin rikkomaan kaikkia suomalaisia sosiaalisia normeja avaamalla keskustelun ventovieraan kanssa julkisessa liikennevälineessä, ehkä pystyn kirjoittamaan blogiinkin siitä mistä tykkään. Eikö? Kukaan ei ole tullut näiden, öö, lemmecheck, viiden (5) vuoden aikana latomaan "Hei Kahvi ootko äidinkielessä vähän täysi paska". Hmh.

Jotta joku pääsee dissaamaan, laitan ylös muutamia niistä postausideoistani
(joista osa on tehty jonnekin jemmaan):
- seurustelu how-to, mitä tästä opin
- matkustamisesta ja vaihtojutuista jos sinne asti päästään
- Blogger for dummies
- Kafi kokeilee urheilulaji x sarja jatkuu
- motivaatiosta ja asennemuutoksesta ruokaan ja liikuntaan
- arvostelut muutamista terveyshippikirjasta
- ylipäätään mitä blogeja/lehtiä/kirjoja tykkään lukea
- pakollinen pinnallinen kosmetiikkapostaus
- tatskapostaus, avautuminen bodymod-asenteista
- jotain reseptejä mössöistäni
- safkailuni bulimiapäivä vs hyväpäivä
- maito- ja viljalobbaus, miksi niitä ei kannata syödä
- mitä ostaa luomuna, missä voi säästää
- emäksinen, puhdas ruokavalio, mitä välttää/suosia
- triljoona listaa ja muistiota ja kaikkea ortoreksiasta terveydestä
- enemmän päiväkirjamaisesti arjen tapahtumia
Tänään oli ihan hyvä päivä. ^_^ Miinus kaikki vaihtohakuun liittyvä byrokratiapaska ja epätoivo, jota kuntoutustukeni takia niellä. Minun pitäisi saada jo mitalli pelkästä sinnikkyydestä soitella Kelaan. Kaikki vaiva, raha ja aika on sen arvoista, vaikka hyvältä ei nyt näytä pääsyn suhteen. Muista ahdistuksen aiheista ja madaltuneesta mielialasta en edes aloita.. Niin, niitä hyviä asioita oli jumppatunti, vihersmuuti ja onnistuneet syömiset!!!!!, kesä tulee, onnistumisen tunne koulussa, opin tekemään sisällysluettelon ja kissani on söpö kevyen nukutuksen jälkeisessä lääkepöhnässä.

14 comments:

 1. kyllähän sun vähän niinkuin pitäisi tehdä se blogi.

  ReplyDelete
 2. Minusta se uuden blogin perustaminen on ihan turhaa. Anna tulla tänne vaan, kaikki nuo listaamasi aiheet kuulostavat kiinnostavilta.:)

  Miksi mirri on ollut nukutettuna?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos,näin taidan tehdä. ♥ Kissalta otettiin kontrollinäyte pissasta (viehättävää), ei mitään vakavempaa!

   Delete
  2. minustakin parempi vuodattaa kaikki tänne vaan,
   käyn jokapäivä muutenkin katsomassa uutta postausta :p
   hyvä että kisu on kunnossa!

   Delete
 3. Jos pistät uuden blogin pystyyn, pliis kerrothan kerrothan siitä meille täällä?! :D Ideat kuulosti hyviltä, can't wait! <3

  ReplyDelete
 4. Nuo postausideat kuulostaa varsin hyviltä, ei kun vain työstämään ja julkaisemaan. Turha sitä on ajatella, että ei kehtaaviitsivoi, kun kyse on kuitenkin omasta blogistasi, josta saat ihan itse päättää.

  Ja jee, hienoa kun on hyvä päivä!

  (tuntuupas tämä kommentti nyt turhalta)

  ReplyDelete
 5. "Onnistuneet syömiset" kuulostaa MAHTAVALTA!:D

  ReplyDelete
 6. kiinnostavia aiheita, siitä vain kirjoittamaan! minustakin voisit ihan hyvin kirjoittaa aiheista tänne, mutta jos päädyt perustamaan toisen blogin niin linkkiä, linkkiä! :)

  ReplyDelete
 7. Olen myös uuden blogin puolesta, itsekin ajatellut toista henk.kohtasempaa :)

  ReplyDelete
 8. Postausideat on kyllä hyviä, tekis mieli jo lukea niitä! Ja kas miksikä ei ihan toista blogiakin, jos tuntuu, ettei ne tänne sovi/mahdu/kuulu. :)

  ReplyDelete
 9. Olipa kivoja onnistumisen aiheita! :) Mitä suotta perustamaan toista blogia, laita tänne vain! Omaan blogiin saa kirjottaa mitä haluaa - muutenha kaikki sensurois omiaan radikaalisti.

  ReplyDelete
 10. Kannatan eniten seurustelu how toa ja luomua & miten säästää!! :)

  ReplyDelete
 11. ainaki nämä kiinnostaa:

  - seurustelu how-to, mitä tästä opin
  - matkustamisesta ja vaihtojutuista jos sinne asti päästään
  - motivaatiosta ja asennemuutoksesta ruokaan ja liikuntaan
  - arvostelut muutamista terveyshippikirjasta
  - ylipäätään mitä blogeja/lehtiä/kirjoja tykkään lukea
  -Kafi kokeilee urheilulaji x sarja jatkuu
  - pakollinen pinnallinen kosmetiikkapostaus
  - jotain reseptejä mössöistäni

  ReplyDelete
 12. Minusta tämä blogi on niin.... sinun tuntuisesi, että toivoisin ainakin näkeväni juttuja jatkossakin täällä! Lisäksi ainakin omasta mielestäni kaikki aiheet sopivat hyvin tähänkin blogiin, kertoohan se, niin kuin, sinusta? Anteeksi etten ole kommentoinut aikoihin, vaikka monta kertaa on tehnyt mieli, jotenkin sormet eivät vain ole toimineet. Feel you ja henkiset päivitysesteet, tosin sinulla sentään selvästikin olisi jopa jotain asiapitoista kirjoitettavaa. Let us read, lahjojaan ei saa pihistellä, ja lahjasi on päivieni piristäminen värikkäillä sanamuodoilla ja sopivalla itseironialla. Yritä jaksaa Kelan kanssa, tiedän vain että itse en jaksaisi. Haleja♥

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥