Sunday, August 04, 2013

Säätö, stressi, syöminen ja jotain hyvää

Viimeinen viikko(!) on mennyt hyvin syömisten osalta, olen siitä tosi tosi iloinen. Kuten tiedätte, vierastan sanaa "hyvin", mutta tarkoitan sillä etten ole ahminut ja oksentanut koko viikkona. Lauantaina feilasin, söin laittamaani ruokaa ja tuli ähky olo, eikös se ahdistanut. Täysi olo täytyy saada pois. Halkean, pääni halkeaa, massani tuolilta maahan asti, en jaksa kantaa mahaani työpöydälle, saa mitään enää tänään tehtyä. Typerys. Pakko syödä nyt sitten vihoviimeisen kerran, Elämäsi Viimeistä Kertaa™, että kaikki tulee pihalle. Koska olet ahne. Mikä vaiva. Toistetaan.

Bulimiadarra, niveliin koskee, sh:sta pois pitänyt kuolemantärkeä säännöllinen rytmi meni rikki. En ole tehnyt aamun vihersmuutia, käynyt suihkussa, siivonut, katsonut japanikirjoja tai duuneja, tajua miten tästä lähtisin salille ennen anoppilaan lounastamista. Nouse, nouse, nouse! Riko rajasi! Eih.. Mitään ei tapahdu jos et nouse! Syön lakkaraakapuuroa ja Dr Martinsin kookosvetä. Nestemäiset kalorit kavahduttaa yhä, mutta kookosvesi on urheilijalle, kesähelteille ja bulimikolle loistodrinkki. Vähäkcal mieto juoma imeytyy ja nesteyttää kroppaa paremmin kuin keinotekoiset palkkarit tai latarit, plus kaliumia on 100ml ~250mg (yli x1,5 enemmän kuin maidossa, myös luonnollinen kalsiumin- ja magnesiuminlähde). Käy, sillä kuulemma labroissani kalium oli "romahtanut". :P Ei vaarallisesti, mutta ikäviä merkkejä oli muitakin, että voin kuin voinkin tehdä bulimialla hallaa myös kropalleni. Kaliumit ja nestetasapainon heitto taas aiheuttaa rytmihäiriöille, mikä ei ole leikin juttu.

Naurettavinta että ennen kuin edes kävin lekurissa, vakuutusyhtiö, jonka yli 400€ matkahenkivakuutustarjouksen olin ottanut vastaan (yli 90pvä:n reissulla matkustajaturvaan tulee henki- ja tapaturmavak. samaan), ritsautti silmilleni etten sitä saa "terveysselvityksesi mukaisen masennuksen, unettomuuden ja syömishäiriön takia". Otin puhelimen kauniiseen käteen ja soitin suoraselkäisimmän esityksen että "Eihän minulta voi vääristyneen ruumiinkuvan takia ja nukahtamisvaikeuden takia evätä sitä jos tulee maanjäristys" Kyllä vaan voi. Jos kaadun pyörällä - vak.yht. voi syyttää olleeni lääkkeissä, aivokuume valvomisesta, junanalle jääminen halustani kunniaitsariin ja jos tulee tsunami... voi pojat. Kouluni ottaa vakuutuksen, mutta se ei ole voimassa kotinurkkien tai koulupäivien ulkopuolella, plus aika niukkaan summaan ottaen huomioon hintatasot. Itken mutkikkaista lääkejärjestelyistä toisella kertaa.

Eih, tästä tuli ranttiviesti. Ei pitänyt itkeä, kaikki paperiasiat ja sälä alkoi olla vain kunnossa, sitten syljetään naamalle taas Suomesta, sitten muita häikkiä. Olen kuolemanuupunut, en pysty sanomaan "ei" kaikille palveluksille ja menoille, vaikka hukun töihin ja läksyihin ennen lähtöä. Kämppää aletaan jo purkaa vaikka lähtöön on viikkoja. En halua päättää mitä pakata tai tahdo viedä kissoja, mutta oh wow pääsen täältä läävästä pois. ♥ Sen kunniaksi voisin tehdä jonkun valokuvatirkistelypostauksen, ehkä?

Järjestelyjä vielä ennen lähtöä:
- japanin kurssi (+100 kanjia), tentti
- kasa kuvitusduuneja (9-11kpl)
- ota varmuuskopiot koneen sisällöstä
- nouda viisumi
- must hankintoja: läppärille suoja, dödöä, lääkkeet, jotain alusvaatteita
- käy kampaajalla, pari passikuvaa, palauta kirjastonkirjoja, lainavälineitä ym
- kysele tai kuvaa nettiin kaappien aarteita matkakassaa varten

(※Note to self: NÄMÄ ENSIN! muut tilauskuvat, ystävänpalvelukset, menot jne sitten. Ihmiset eivät hylkää ja vihaa sinua jos sanot "ei nyt". Sinulla on hyvä syy.)

Tehty tällä viikolla suoritettu: nähty ystäviä, käyty kielikurssia, juostu etsimässä roinaa es. länkkäriäässiini sopivia sukkahousuja, terapiassa, ravitsemusterapiassa, lääkärissä, labrassa, uudelleen labrassa, salilla, luomupiirissä, koululla, pitänyt repsahdukseen asti kämpän järkässä, elokuvissa ja monta kupillista hyvää kahvia. Kaikki tämä sillä väsymyksen kirouksella, että päätin haluavani ajaa alas vuosia aamuheräilyyn napsimani 500mg Ketipinorit. :) Ehkä elämä vielä hymyilee, taidan mennä suihkuun ja aloittaa viikolla kiertäneen hyvän uudelleen.

1 comment:

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥