Friday, September 20, 2013

urban decay

Piti kirjoittaa niistä kömmähdyksistä, pienistä arjen asioista uuteen kulttuuriin sopeutuessa, japanilaisten top of the top ihonhoidosta, onnistuneesta illasta ystävien seurassa.

Mutten ole jaksanut päivittää, koska romaanin aihe pitäisi olla unettomuus ja bulimia. Paitsi että kummankin raivotessa (unta 0-45min/yö, bulimiaa 24/7), ei muuta oikein jaksa. Olen silti viihtynyt täällä mennyt kouluun, jatkanut jne.

Nyt on tullut taas se itkupiste, että maa alkaa suistumaan jalkojen alta tai jalat kannattavat kuin seisoisi hyytelöllä. Se ei ole tämä paikka tai ihmiset, toisin kuin pelkäsin, minulla ei ole lainkaan koti-ikävää Suomeen, en ole (juuri yhtään) ärsyyntynyt että valtaosa Japanissa asuvista puhuu vain kiinalaisilla merkeillä kirjoitettavaa kieltä.

Se ei ole muissa, se on vain minussa.

Läski läski. Itkettää, suren ihan itseni puolesta, säälin alemman radan tyttöraasua, joka on jälleen tunkenut itseään arvokkaampaan maailmaan mukaan. En jaksa kanavoida nyt vihaa vaikka viiltely kiiltelee silmissä (yeah baby, mut skraadut on だめ dame). Luovuttaminen vain pahentaa asiaa, hymyä naamaan, on väärin tuottaa itsekkäin keinoin toisille pahaa mieltä.

4 comments:

 1. "Se ei ole muissa, se on vain minussa."

  Tiedän niin, mistä puhut.

  Erona vain se, että sinä vielä taistelet, itse olen jo luovuttanut.

  Haluaisin niin tsempata, mutten keksi juuri nyt mitään positiivista sanottavaa. Et ole yksin, mutta tiedän, ettei se lohduta.

  ReplyDelete
 2. Jaksaa jaksaa!<3 mä uskon et sä pystyt tsemppaa ja et sul menee viel hyvin:)

  ReplyDelete
 3. "se on vain minussa"
  se olo on sinussa. mutta sinussa on myös ratkaisut, voima muuttaa tilanne.
  fuck the läski ja itseviha! vaikutat vallan mielenkiintoiselta, lahjakkaalta, rohkealta naiselta! (oliskin huikeaa tuntea sinut paremmin.)
  lähetän lämpimiä ajatuksia sinne kauas.
  aina ei mene kaikki putkeen, mutta luovuttaa ET saa!!

  ReplyDelete
 4. Ihana elämäntilanne, kannattaa vaan relata ja nauttia että elämä vie, rauhoitu ja hengittele, kuu kulkee radallaan ja niin me kaikki,
  upeat sivut, mutta tee niistä vaan POSITIIVISET, ja jatka kirjoittamista, sut on luotu siihen, ihanat kuvat sulla,
  anonyymi

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥