Monday, October 14, 2013

Monokkeli vastaa

Poikakaverini vastasi näihin oikeastaan jo kk sitten, mutta unohdin postata vastaukset. :< Sori. Hän vastasi niihin mihin halusi tahtomallaan pituudella. Kysymykset on vähän aiheensa mukaan järjestetty. Jos ei teille, ainakin mulle tällaisten lukeminen oli jännää.


Miten tapasitte, missä, miksi, jne. ja miten Kafi on siitä muuttunut näinä vuosina (hyvässä ja pahassa)?
Hengasimme aikoinaan samoissa piireissä joskaan ei tunnettu mitenkään läheisemmin. Tutustuttiin paremmin yhteisen ystävän tupareissa jonka jälkeen rupesimme tapailemaan ja lopulta seurustelemaan.

Syömishäiriön eri muodot ovat tietty se suurin päällepäin näkyvä muutos, mutta kaiken sen alla hän on edelleen sama henkilö jota rakastan.

Miten Kafin syömishäiriö on vaikuttanut suhteeseenne? tuntuuko usein, ettet jaksaisi enää?
Kuten missä tahansa parisuhteessa meillä on ylä- ja alamäkiä, hyviä ja huonoja hetkiä. Syömishäiriö on vaan yksi asia joka on olemassa, eikä se määrittele tyttöystävääni henkilönä. Seurustelusuhteen alkuaikoina tunsin ehkä jonkinlaista pelkoa siitä miten syömishäiriö vaikuttaa suhteeseemme, mutta en enää.

Koetko usein riittämättömyyttä, jos et osaa auttaa häntä?
En enää niin paljon kuin joskus aikoinaan.

Mikä on ollut vaikeinta kestää/ymmärtää Kafin syömishäiriössä?
Se että sitä ei saa puhumalla pois. Tarkoitan tällä sitä että yritän puheillani vakuuttaa miten absurdia syömishäiriöisen käytös välillä on.

Mitä syömishäiriöstä tulee ekana mieleen?
Luurangon näköiset anorektikot.

Miten syömishäiriö näkyy teidän arjessa?
Lähinnä siinä miten tarkasti ja pitkään harkiten ruuat tulee valittua.

Vaikuttaako syömishäiriö jotenkin "fyysiseen kanssakäymiseen"?
Kyllä se vaikuttaa. Hänen näkeminen alastomana hänen ollessaan laihimmillaan oli hyvin vaikeaa.


Omat harrastuksesi?
Musiikin kuuntelu, lukeminen, videopelit, yleinen nörtteily.

Suurimmat kiinnostuksen kohteesi? Onks teillä jotain yhteisin fanituksen aiheita?^^
Pelataan joitakin samoja pelejä, katsotaan paljon samoja sarjoja, kuunnellaan jonkin verran samaa musiikkia.

Mitä videopelejä pelaatte yhdessä?
Yleensä katson vierestä kun Kafi pelaa jotain pelottavaa survival horror-genren peliä. Pelasimme aikanaan Gears of Warit läpi yhdessä, ja jotain muitakin co-op pelejä on tullut pelattua.

Miltä tuleva kaukosuhde tuntuu?
Ikävä on kova. Koska kuitenkin asuimme omissa kämpissä ja näimme yleensä lähinnä viikonloppuisin niin se että ei näe toista joka päivä ei kuitenkaan ole mitenkään outo asia. Lisäksi olen todella onnellinen tyttöystäväni puolesta koska tiedän että tämä on hänelle pitkäaikainen  haave joka viimeinkin toteutuu. Jos itse pääsisin Japaniin vuodeksi opiskelemaan tai muuta vastaavaa en myöskään itse epäröisi hetkeäkään lähtemistä.

Miksi asutte eri osotteissa?
Käytännön syistä. Kafilla kämpän läheisyys kouluun ja minulla lähinnä halpa vuokra.

Mitä syöt aamupalaksi?
Viime aikoina luonnonjugurttia marjoilla ja myslillä.

Osaatko laskea kaloreita?
En.
Kahvia mustana, maidolla, kylmänä, kuumana?
Kahvi maidolla.

Ärsyttääkö ikinä Kafin ituintoilu ja kaikki muut hippiruuat? Ootko kokenu Kafin ruokahifistelyn vaikuttavan omiin ruokailutottumuksiisi? Jos niin miten?
Välillä ärsyttää mutta ymmärrän että tietyn ruokavalion seuraaminen tuo turvan tunnetta. Lisäksi yleensä yhdessä ollessa syödään näitä hippiruokia ja se on minulle enemmän kuin OK koska en itse välttämättä aina jaksa panostaa ruuan terveellisyyteen.

Tarkkailetko itse syömisiäsi Kafin tapaamisen jälkeen enemmän?
Syön nykyään terveellisemmin.

Mitä sulla on päällä just nyt?
Bokserit näin sunnuntaiaamuna klo 9:30.

Kuvaile vähän Kafin pukeutumistyyliä?
Huoleton.

Miten kuvailisit Kafia ihmisenä?
Kiehtova, ehkä ensituntumalta vähän etäisen oloinen mutta lähemmin tutustuttua lämmin ja hurmaava persoona.

Mitkä ovat Kafin ihanimmat, söpöimmät ja omaperäisimmät piirteet?
Hän kutiaa kun häntä nuuskii korvien takaa.

Kaipaisitko suhteeseen enemmän spontaanisuutta vai rauhallisuutta?
Kaipaisin ehkä vähän enemmän ulkona käymistä. Yhdessä ollessa on niin helppo vaan käpertyä sohvalle katsomaan sarjoja tai leffoja, mikä on sinänsä ihan mukavaa. Se on myös halvempaa kuin ulkona käyminen.

Mieleenpainuvimmat hetkenne?
Yksillä ekoista treffeistämme päädyimme leffan jälkeen mukaan tilanteeseen jossa yritettiin päästä Guinnessin ennätyskirjaan pelaamalla Singstaria putkeen tosi pitkään, en muista mikä tavoitetuntimäärä oli. Osallistuimme yritykseen laulamalla parit biisit ja jatkoimme matkaa. En tiedä päätyikö suoritus lopulta ennätyskirjaan.

Tulevaisuudensuunnitelmanne?
Tällä hetkellä mielessä ei pyöri muu kuin 2 kk reissu Japaniin ensi vuoden alkupuolella.

Thanks ♥♥♥ mikä "huoleton" pukeutumistyyli?!!! (T__T);

6 comments:

 1. "Vaikuttaako syömishäiriö jotenkin "fyysiseen kanssakäymiseen"?
  Kyllä se vaikuttaa. Hänen näkeminen alastomana hänen ollessaan laihimmillaan oli hyvin vaikeaa."

  NONIIN! HUOM! Sun näkeminen NYT ei ole vaikeaa, vaan silloin kun olit ihana keijukainen :---D

  ReplyDelete
 2. ei liity millään lailla postaukseen, mutta viitsisitkö mitenkään auttaa, jos osaat? poistin aikoinaan blogipostauksien arkistopalkin kokonaan ja nyt sitä ei saa mitenkään takaisin. osaatko neuvoo miten sen saisi vielä palautettua?

  ReplyDelete
  Replies
  1. En ole ihan varma tarkoitatko arkistointipalkilla noita kuukausia tms., mutta se on ihan peruspalikka, jonka saa koska vain takaisin. :> Valkkaa menusta Layout-> Add a gadget-> valkkaat pop-up listasta Blog Archive ja säädät mieluisesi asetukset (es. tuleeko kuukaudet drop fown menuna, missä muodossa päivämäärät jne) -> Save. :>

   Delete
  2. Juu sitä tarkoitin, mutta pop upista ei löydy ko.hakusanalla, vaikka miten etsisi. :< rautalangasta kai joutuu vääntämään, kun näin tekniikan ihmenero olen. mikä on siis sen tarkka hakunimi suomeksi? arkistolla etsin vaan ei löytänyt mitään.

   Delete
  3. En tiedä, asetukseni on suomeksi. Mutta jos menet pop-up listaan niin se on *aina* 1. tai 2. sivulla (koska googlen oma gadgetti). Tsekkaa kuvaukset läpi, ehkä löytyy?

   Delete
  4. Kiitos paljon! :)

   Delete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥