Thursday, December 12, 2013

My mad fat diary

koulun lähellä

Nyt ei ole ihan inspistä kirjoittaa. Ne itsetunnon rippeet, joita Suomessa kasvatin, tai "hälläväliä kiip positiiv en aattele mitä vieraat musta aattelee!" attituudi on sitten kuihtunut pois. Tunnen menneeni pari vuotta taas taaksepäin kun olen jälleen megaitsetietoisempi ja ahdistuneempi kropastani: voinko seistä näin ettei jalkani näyttäisi niin läskeiltä? Tai puristaako rintsikat tästä kainaloläskejä, montako paria jenkkakahvoja on laskettavissa? En voi pukea tätä tai näytän hylkeeltä grillitukussa, en meikata noin tai vedän liikaa huomiota itseeni. Menin tänään jo Donkiin ihmettelemään kaikkia paikkisten naamavöitä, naamarollaattoreita, maskeja laihentamaan kaulaa/leukaa, saunabelttejä keskivartaloläskeille, laihentavia hierontasauvoja alleille, lisäravinteita ja ties.. mitä. Villejä arvauksia mitä ostin..

Reilun kuukauden takainen rakkaus joogaani on myös alkanut valua suohon. En mieti käynkö että minulla olisi parempi fiilis, mietin velvollisuudentunnosta ihmetteleekö tämä ja se ohjaaja, jos minua ei näy. En voi lopettaakaan, sehän olisi ehkä loukkaavaa ja seliteltävää (en oikeasti tunne salilta ketään, sanon vain moi jne). Välillä ärsyttää olla länkkäri, en jaksaisi aina olla viimeisen päälle ulos mennessäni, en tehdä parhaani joka olosuhteessa.

Tahdon olla välillä laiska ja kulkea puolipyllyisesti.

Pitkän tauon jälkeen, menin joogaan ja hikipäissäni talsin noin 3-5min matkaa himaan laittamatta takkia päälle. Täällä on vähän kalseaa, mutta kylminpinäkin päivinä ~11°. Salarimänit ei ees peitelleet möllötystään, käveli edessä, kääntyi katsomaan taakse, jatkoi, kääntyi uudelleen, siinä missä mä meen tukka hiestä jo kosteana, hihattomassa, puolisääreen ulottuvissa adidaksissa ja ballerinoissa - muilla on toppatakit ja korvamuhvelit. Ei mullakaan pitänyt pokka, virnuilitti.

laatu-engrishiä Ginzassa

Syömiset on menneet päin vittua ja on mennyt järkyttäviä määriä rahaa, aikaa ja energiaa ahmintaruokiin. Niinä hyvinä päivinäkin, kun olen ollut valmis ja kaikkea lähtemään kouluun, oon katsonut peiliin ja ollut liian ahdistunut mennäkseni. En nuku. Oon välillä iloinen että nettiyhteys on niin paska, ettei nettipuheluissa poikaystävän tarvitse katsoa pullottavaa naamaani. Syötyäni Suomessa nätisti luomusti ja ruoka-aineyhdistelyä noudattaen leipämaidot sekaisin sai heti jo niin väsyneeksi, että harvoin edes oksensin. Fail fail fail. Kaikista turhauttavinta on, että ylipainon tiputtamiseen meni ylämäki-alamäellä 1,5v. Tsemppasin kesällä ja olin lähempänä sitä "tervettä kehon luontaista ihannepainoa" joka oli teinityttönä. Olin yrittänyt treenata, ja jaksoin paremmin. Nyt pari-kolme kk ja lähtöpiste. FML. Btw, jos jollain muulla on epäonnea jäädä kotiin ahdistelemaan, suosittelen Youtube-viihteeksi brittisarjaa My Mad Fat Diary (mielellään skippaa etukäteen juoniseloste).

Mietin tuhlaanko aikaa 100€/kk hot joogaan ja onko se edes kivaa tai kuntoon/painoon/aineenvaihduntaa auttavaa jne. Näytän seizassa (japanilainen istunta) ties miltä vonkaleelta, muilla napapaidat päällä ja kylkiluut vilkkuu. Vai olenko vaan kyyninen, ja nauttisin asioista jos oikeasti taas menisin ja pääsisin läskeistäni että posedkin tuntuisi mukaville? (lokakuun lopussa vielä haaveilin 5krt viikossa tai 30day challengista w) Käykö teistä kukaan hot joogassa tms?

Sit~ten kiitos joulukorttiarvontaan osallistuneille :> Olin tosi lämmittynyt kaikista kehuista. (T__T) *egoboost* Juttutoiveina oli Japani-aiheita, syömishäiriö (täällä ollessa), unelma/kiitollisuus/itseensä tyytyväinen -päiväkirjan tapaista, peleistä, ruokafilosofiasta ja raakaruuasta. Kiinnostaako ketään muuten postaukset japanilaisesta kosmetiikasta tai ihonhoidosta (vaikka tuotejutut blogimaailmassa on mitä on >_<)? Japanilaiset on siitä kuuluisia, ja olen täällä ollessani vähän enemmän innostunut taas niistä. Kortit lähtee nimimerkeille SIXX, Miina-Mari ja Inget Herrman. Jos ette jättäneet osoitetta, tsekatkaa meilinne asap! :>

5 comments:

 1. Jee! :3 Oon itekki miettiny joogailua kun jotkut kaverit kehunu kauheesti :o tsemppiä sinneppäin! :3

  ReplyDelete
 2. sä pystyt siihen! sä pystyt lopettamaan ahmimisen, varmasti. minä ainakin uskon niin.
  ja pystyt aloittamaan treenaamisenkin, hot joogan, minkä ikinä vaan haluatkin. tsemppiä!

  ReplyDelete
 3. tsemppiä ♥


  haluisin muuten kysyä, että kuinka paljon sulla on kavereita siellä? ja tiedätkö, mitä tapahtuu, jos ihminen on poissa koulusta? :D

  ReplyDelete
 4. Harrastin joogaa muutama vuosi sitten ja oli ihan kivaa sen jälkeen kun oppi sarjat ulkoa eikä tuijottanut silmä kovana peilikuvaa. Ja kyllähän se auttaa lisäämää venyvyyttä, rentouttaa yms. mut en tiiä onko sun tapauksessa niistä niin väliä jos et ite nauti siitä koska sehän se pääasia ehkä kuitenki on? Tsemppiä c:
  Ja olis kiva kuulla jotain ihonhoidosta!

  ReplyDelete
 5. Kannatan kosmetiikka-ja ihonhoitopostauksia! ♥ Aasialaisia tuotteita on testattu ja havaittu laadukkaaksi, kiinnostaisi tietää lisää mihin kannattaa satsata.

  ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥