Wednesday, June 04, 2014

Lassie palaa

Pari kuukautta ja sitten pitäisi palailla takaisin Suomeen. Palata muuttolinnun lailla vai muuttaa, Japani on tuntunut hyvällä tavalla kodilta, kotia minulla ei Suomessa edes ole. Odotan lähtöä vain kauhulla, kuin lääkäriin vietävä katti, tarrautuen manikyyreillä tapettiin kiinni jonkun riuhtoessa takaraajoista. Eiiiiiii!

En edes tiedä missä tulen asumaan; olen poikaystävän kanssa pistänyt joka tuuttiin hakemuksia, ja tuurilla asutaan tulevaisuudessa saman katon alla. Haaveilen yhteisestä asumisesta ihan ilolla, sillä ei olla nyt toistemme naamoihin seitsemän-kahdeksan vuoden aikana vielä väsytty, eikä hänen täällä käydessä sardiinipurkin kokoisessa kämpässäni tehnyt edes mieli alkaa vääntää lättyyn uusia muotoja. Näin kauniisti ilmaistuna. :D Haaveilen kanssa jonkun hoitavan osaa kotitöistä, kissan silityksestä, sekä henkisestä katon kannattelusta, että saan jatkuvan ja jatkuvan ja jatkuvan ahmimisen ja satunnais oksentamisen katkaistuksi. Ja takaisin kuntoon, sekä kiloja pois.

Suunnittelen vähän liikaa tai sitten hyvissä ajoin mitä tavaroita heitän pois, kuinka vien kaikki turhat lääkkeeni sankarillisesti apteekkiin tuhottavaksi ensimmäistä kertaa elämässäni, mitä annan pois, mitä pakollisesti ostaa (7egen eyelineriä vuodeksi eteenpäin) ja mitä ei missään nimessä kannattaisi enää hankkia, koska niitä on lentokoneessa rasittava, painava tai mahdoton raahata. Kuten tänään ostamaani kenkien kosteussuoja aerosolia, mutta ehkä ostin kuitenkin, kohta täällä kun kosteusprosentti nousee jonnekin 80% heinäkuussa. Lämpöasteet on jo 25° paremmalla puolella ja olo aika.. nihkeä.

Yritän kehitellä myös master planeja miten pääsen takaisin mahdollisimman pian, mutta esteinä on tosiaan asunnon hankkiminen poikaystävän kanssa, ehdoton rakkaus kissoja kohtaan, keskeneräinen ajokortti ja se ammattikorkeakoulukin pitäisi saada putkeen... Kaikki tämä, jotenkin järkevästi lätkäistyä läpi mielenterveys halliten, kroppa naturaaliin balanssiin palauttaen, tili positiivisille biiteille nostaen ja sit vain [jotain työhön liittyvää] + [jotain asumiseen liittyvää lisäten kissani] = takaisin. Ehkä näitä on turhan aikaista miettiä kun en ole vielä Suomeenkaan ehtinyt, mutta jos jotain suhteita pitää valmiiksi alkaa solmimaan, tulee kiire.

Mun ei tarvitse kuin avata Iltasanomien etusivu tai plärätä joku lilyportaalien liukuhihnablogi läpi, ja näen jo punaista, krampaten jostain kroonisesta medialukuväsymyksestäni kaikkea ankeaa otsikkoa ja pienen maan piiriä kohtaan. Varmaan teen vielä ihan kunnon postit mitä kaipaan/en jää kaipaamaan Japanissa, sekä Suomessa, kiinnosti ketään tai ei.
( ੭ ・ᴗ・ )੭

No comments:

Post a Comment

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥