Wednesday, December 17, 2014

Mysteerikipeänä

Kirjoitin jo postaukset fysioterapiasta ja mitä kävi sh-polilla, mutta tulin sitten kipeeksi, joten oon maannut vaan sohvalla, tuijottanut Netflixiä ja rapsullut kissaa. Ja pelannut iPadilla. Maanantaina heräsin aamuyöllä, vessan peilistä katsoi tunnistamaton, B-luokan kauhujännäristä karannut naama, jonka silmän ympärykset on turvonneet ja valkuaiset muuttuneet punaisiksi. Not cute. Päivällä hyvä jos vaapuin suoraan asioille, olo oli tuskaisen kuumeinen vaikka vielä aamulla palelin - hyvä huomioida tähän, että kämppäni on ihan yliylämmin, että lumikin sulaa rännäksi osuessa ikkunaan. Poikkista halatessa tulikärpäset/tähdet leijailikin jo silmissä. Ei kun sohvan omaksi.

Mysteeritauti ei ota vain selväksi, sillä lämpöä on liian vähän ollakseen kuumetta, varsinaisesti hengityselimiin ei kauheasti satu tai valuta uskottomia määriä räkäpulleroita. Aivotoiminta pelaa, mutta olo on äklö, kipeä ja hikinen. Vedin vihersmoothieta, inkivääriä, valkosipulia, chiliä, kurkumaa+mustapippuria ja sitruunaa toistaiseksi tuloksetta. Nyt ei huvittais ja olisi yh-tään aika sairastua terapiaduunitkuvitussosialisointisosialisointi.

Vielä vittumaisempaa on, että nyt on ehkä ~viikon ollut jatkuva nälkä. Olen yrittänyt lisää proteiineja, kiinnittää huomiota rasvan ja nesteen saantiin, sekä kiskonut enemmän värikkäitä kasviksia. On lihava, ällöttävä, löysä olo ja ilmavaivoja, mutta ison puuroannoksenkin jälkeen mahastani lähtevä tyhjyys kertoo että lisää olis saatava.

Kissa on onneksi ihana, menee ihan sekaisin harjaamisesta. Sileä, pehmeä, kiltti ja suloinen otus (joka voi nyt aika hyvin, kiitos kysymästä). Pur. ♥

No comments:

Post a Comment

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥