Wednesday, June 03, 2015

Oon yhä täällä oispakaljaa.jpg

Mwäh.

Joku järkevä teksti kesken, mut olen vaan ollut poikki^n+10.

Ihmissuhdekiemurat kriiseilee päässäni, vaikka kummallakin on oma uusi rakas ja asiat on puhuttu niin että suunta pitäisi olla vain ylöspäin.

Tuntuu että itkua on patoutunut parin kanaalin verran, oon tosi täynnä negatiivisia ajatuksia itseäni kohtaan, ikävää ja surua. On vaikea päästää irti, etenkin niistä. Pelkään tosi paljon, suren tosi raskaasti. Olen paikoin tosi hyvässä paikassa elämässä, onnellinen ja toiveikas, kissatkin voi hyvin, mutta surettaa kahta kauheammin kun en jaksa nauttia tai olla edes ihmisiksi.

Haluaisin olla kesäfiilis, ottaa stressittä suunnittelemani projektit ja jutut, nauttia valoisista päivistä ja keskittyä itseni toteuttamiseen, parantamiseen, ylös pääsyyn. Opiskelut on ihan seis, mutta chances are että tekisin jotain taas syksyllä. Väsymys vain rusentelee, siirrän menoja yhtä paljon kuin sovin, sosiaaliset intressini on melko alhaiset. Yöunet jää lyhyiksi ja painajaisten täyttämiksi, työstän ihan 1:1 päivieni asioita. Saan niissä(kin) osaksi epäonnistumista, hylkäystä ja huorittelua.

En ole jaksanut kirjoittaa mitään ylös ja pois mielestäni mitään. Hyvä jos terapiaan jaksan viikottain mennä ja orientoitua puhumaan jotain. Adsfsgs. Lääkkeitä en ole syönyt ainakaan viikkoon, loppui oikean suuruiset tabut ja silleen. Olen syönyt ihan kiltisti taas, casual oksentanut ehkä joskus. Huomenna lääkäri ja katsotaan haetaanko jatkoa kuntoutukselle.

Ehkä kirjoitan tällaisia tajunnanvirtoja kun virta ei riitä nasevampiin kielikuviin ja jäsenneltyihin kappaleisiin. e_e

No comments:

Post a Comment

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥