Monday, February 15, 2016

Pieni tilannepäivitys

En näköjään ole hetkeen kirjoittanut, en vain ole jaksanut. Sanat menee lukkoon, kun ajatuksia tulvii. Olen välillä ollut tosi väsynyt, josta syyllisenä lisääntynyt unettomuuteni. Olen nukkunut ihan luomusti, väsähtänyt aikaisin illalla, mutta herännyt pitkin aamuyötä. Tänäänkin nousin 4:40 aamulla, vain hetkeksi torkahtaen kissan viereen sohvalle.

Tässä kuussa kouluopetusta on vain kerran viikossa, mikä sopii minulle. Edellisen kurssin enimmäkseen jaksoin olla paikalla ja keskittyä, mistä olin tosi ylpeä. Mutta kevennetty kouluviikko sopii minulle, ja pitäisi tästäkin kurssista irrota 10 op, tekemistä riittää kotiin asti. Käyn kerran viikossa töissä, ja teen kotona piirtämistä ja muita tilaustöitä jos vain saan.

Olen palannut takaisin syömisen harjotteluun, olen kirjoittanut keittiön tussitaululle ruoka-ajat ja koetan seurata niitä. Olen väsymykseen ja tyhjyyden tunteeseen vain mussu mussuttanut, ja en ollenkaan pidä löysistyvästä kehostani. En saa päästää painoa yhtään ylemmäs, sillä olen nytkin sietämisen kipurajalla ja ylemmästä on vuosi vuodelta vaikeampi päästä alas. Oksentaminenkin oli lisääntynyt, joten siitä nousi puheenaihe kotona. En osaa sanoa etukäteen siitä Poikaystävälleni tai pyytää apua, hävettää, ja jos oksettaa haluan oksentaa. Haluan toki lopettaa, mutta se onnistuu vain jos oksuolon lopettaa, itse aktia on vaikea keskeyttää lihomisen pelon tieltä.

Joten takaisin perusasioihin: 5:00 aamupala, 9:00 aamun välipala, 12 lounas, 14:30 välipala, 18 päivällinen. Otetaan kerran kaikki mitä syödään, ja ei santsata tai kompensoida. Juhlaherkut on erikseen.

Myöhäistä ystävänpäivää kaikille! <3 p="">

2 comments:

  1. Mietin sua tässä yksi päivä! Harmittaa puolestasi ton syömisen takia :/ Piti kommentoida jotain rakentavaa ja tsemppaavaa mutta juuri nyt pää lyö ihan tyhjää.
    -H

    ReplyDelete
  2. Oletko ajatellut koskaan meneväsi vertaistukiryhmään. Syömishäiriöliitto SYLIllä on ryhmiä ympäri Suomea. Itse olen saanut tosi paljon apua ja on ollut ihana kun ei tarttee yksin näiden asioiden kanssa painia. Suosittelen!

    ReplyDelete

HUOM ole kiltti ja käytä jotain nimimerkkiä anonymous-sijasta, että eri vastaajat erottuisivat. Vastaan kommentteihin tähän samaan boksiin. :) Ethän kommentoi vain mainostaaksesi omaa saittiasi. Kiits. Nyt haluan kuulla jokaisen ajatuksesi, hyvät ja pahat. Avautuminen on sallittua, ellei jopa suotavaa ♥