Intro

Olen kahviin pahasti ihanasti addiktoitunut herkkä sielu naisenalku, ja sairastanut syömishäiriötä sekä masennusta koko aikuisikäni. Tämä on päiväkirjani elämättömästä elämästä, ja viimeisestä yrityksestä pitää siitä kiinni. Kirjoitan blogiini arkisia asioita, kasaan ajatuksia, puran tunteita, sekä koetan kuvata raakarehellisesti ja ymmärrettävän aidosti millaista on sairastaa syömishäiriötä ja masennusta sivumukavuuksineen.

En tahdo kertoa tarkkoja painoja, pituutta tai kalorimääriä blogissani, sillä en halua kertoa kaikkein henkilökohtaisimpia asioitani tai muiden sairastajien vertailevan itseään minuun. Huom, en pidä itseäni vertailun arvoisena, mutta tiedän miten pakkomielteisiksi numerot voivat käydä. Tämä ei ole pro-ana blogi, mutta kaikki tekstini ei ole mitään paranemista ylistäviä.

Jos olet vikkelä laskemaan 1+1 tai tunnemme muuten jostain niin pidäthän epäilykset vain omana tietonasi. Toivon ennemmin että tarinastani voisi löytää yhteisiä ajatuksia tai ymmärrystä kipuun ja yksinäisyyteen, jota henkinen pahoinvointi aiheuttaa. Jotkut tekstini saattavat olla inhorealistisia, kärjistetysti provosoivia tai sarkastisia, älä siis ota siitä itseesi. ;--)

Otan todella, todella mielelläni vastaan kommentteja – positiivisia, negatiivisia, avautumisia omista kokemuksista jne. Kiitän, arvostan ja välitän!

Kafi, keväällä 2012